bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Ondernemersvereniging / activiteit

Ondernemersborrel november 2021

Ondernemers-borrel 11 november 2021

donderdag 11 november 2021
restaurant Novité
Kanaalstraat - Kanaaldijk Zuid te Som

WE GAAN ELKAAR WEER ONTMOETEN


Eindelijk, het mag en kan weer. Na een lange tijd waarin we elkaars gezelschap, de mooie en spannende verhalen en de gezelligheid hebben moeten missen, gaan we elkaar weer ontmoeten. Dat doen we tijdens een nieuwe activiteit "De Ondernemersborrel van de OVE."

Op donderdag 11 november a.s. genieten we van een hapje en een drankje  en vooral van elkaar. En na zo'n anderhalf jaar zonder activiteiten is er voldoende te vertellen. Zowel op persoonlijk vlak als over bedrijfsmatige ontwikkelingen. Want een ding is zeker, we hebben met z'n allen niet stil gezeten. Zo zijn er in een moeilijke en zware tijd ook hele mooie lichtpuntjes.

Een daarvan is het restaurant Novité waar de borrel van de OVE plaatsvindt. Op het moment dat de horeca zwaar onder druk stond, opende dit restaurant zijn deuren. Het resultaat mag er zijn. Zoals de eigenaren Henry Lim en Joris Scharpach zelf zeggen: "Novité wilt u een eclectische beleving bezorgen in verschillende kookstijlen en service. De kaart vormt een mix tussen bekende en spannende gerechten, gebaseerd op authentieke keukens. Met een top bediening in een ongedwongen sfeer."

Enkelen van ons hebben het al mogen ervaren. Novité  is in alle opzichten een echte aanwinst in het spectrum van horecazaken in Son en Breugel.

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de OVE-borrel op donderdag 11 november van 16.00 uur tot 18.30 uur. U vindt Novité op de hoek Kanaalstraat - Kanaaldijk Zuid (bij de brug) te Son

Tot ziens op 11 november.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de OVE

Inschrijven

Alleen bezoekers met een account kunnen zich inschrijven voor activiteiten.

Hieronder kunt u inloggen, als u nog geen account heeft bezoek dan deze pagina om een account aan te maken


Inloggen

Onze website ekkersrijt.nl is voorzien van een vernieuwd CMS.
We hebben de website een update gegeven waarmee de website weer klaar is voor de toekomst. Een onderdeel van het nieuwe systeem is een verbeterde beveiliging van alle persoonsgegevens. Omdat de wachtwoorden zowel in het verleden als op dit moment worden versleuteld hebben we deze niet over kunnen zetten.

U kunt eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord aanmaken door gebruik te maken van de wachtwoord herstel optie. Dit werkt als volgt, kies hieronder voor "wachtwoord herstellen", u kunt daar het email adres van uw account invullen, na een klik op de knop ontvangt u een code welke u kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heeft u al een account maar bent u het wachtwoord vergeten?
Klik dan hier

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.