bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Ondernemersvereniging / activiteit

UITGESTELD: OVE ALV en zomerbarbecue

De OVE Algemene Leden Vergadering (ALV) en de jaarlijkse zomerbarbecue zijn uitgesteld i.v.m. de huidige corona situatie.

donderdag 2 juli 2020
Timmerfabriek De Brug
Ekkersrijt 2015, 5692 BB Son en Breugel

29-05-2020:
Het OVE bestuur heeft tot nader order de ALV uitgesteld tot een later moment. Het bestuur beraad zich nu over hoe en wanneer de jaarvergadering voor de leden op een andere manier eventueel zal gaan plaatsvinden. Als hier meer over bekend is, zullen wij dit meteen met u delen via deze portal Ekkersrijt en de social media kanalen.
De OVE wenst u een fijne zomerperiode en fijne vakantie, dit zal wellicht in het eigen land zijn?!

24-03-2020:

Wegens de nieuwe maatregelen die de RIVM en het ministerie hebben afgekondigd i.v.m. de corona situatie in Nederland, heeft het OVE bestuur besloten de ALV en barbecue tot nader order uit te stellen. De wens is om dit evenement in het najaar van 2020 te laten plaatsvinden. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van deze ontwikkelingen en als er een nieuwe datum bekend is, zullen wij deze meteen met u delen!

===================================================================
Het programma voor deze middag is nog niet bekend, maar zet u deze datum al vast in uw agenda. Aanmelden voor deze OVE netwerkbijeenkomst is al mogelijk, doe het meteen! Zo weet u zeker dat u niks mist!

Inschrijven

Alleen bezoekers met een account kunnen zich inschrijven voor activiteiten.

Hieronder kunt u inloggen, als u nog geen account heeft bezoek dan deze pagina om een account aan te maken


Inloggen

Onze website ekkersrijt.nl is voorzien van een vernieuwd CMS.
We hebben de website een update gegeven waarmee de website weer klaar is voor de toekomst. Een onderdeel van het nieuwe systeem is een verbeterde beveiliging van alle persoonsgegevens. Omdat de wachtwoorden zowel in het verleden als op dit moment worden versleuteld hebben we deze niet over kunnen zetten.

U kunt eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord aanmaken door gebruik te maken van de wachtwoord herstel optie. Dit werkt als volgt, kies hieronder voor "wachtwoord herstellen", u kunt daar het email adres van uw account invullen, na een klik op de knop ontvangt u een code welke u kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heeft u al een account maar bent u het wachtwoord vergeten?
Klik dan hier

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.