bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Ondernemersvereniging / activiteit

UITGESTELD: OVE lunchbijeenkomst bij EldoLED

Wegens de corona situatie, heeft het OVE bestuur in overleg met EldoLED besloten deze bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum.

donderdag 21 mei 2020
EldoLED
Science Park Eindhoven 5125, 5692 ED Son en Breugel

24-03-2020:
Wegens de nieuwe maatregelen die aangekondigd zijn door het RIVM en het ministerie, heeft de OVE in overleg met de directie van EldoLED besloten deze netwerkbijeenkomst tot nader order uit te stellen tot een ander moment in 2020. Wanneer de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit meteen met u delen.
=====================================================

In het 1e kwartaal van 2020, zal de OVE meer informatie met u delen over deze lunchbijeenkomst. U kunt zich NU al wel aanmelden!

Inschrijven

Alleen bezoekers met een account kunnen zich inschrijven voor activiteiten.

Hieronder kunt u inloggen, als u nog geen account heeft bezoek dan deze pagina om een account aan te maken


Inloggen

Onze website ekkersrijt.nl is voorzien van een vernieuwd CMS.
We hebben de website een update gegeven waarmee de website weer klaar is voor de toekomst. Een onderdeel van het nieuwe systeem is een verbeterde beveiliging van alle persoonsgegevens. Omdat de wachtwoorden zowel in het verleden als op dit moment worden versleuteld hebben we deze niet over kunnen zetten.

U kunt eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord aanmaken door gebruik te maken van de wachtwoord herstel optie. Dit werkt als volgt, kies hieronder voor "wachtwoord herstellen", u kunt daar het email adres van uw account invullen, na een klik op de knop ontvangt u een code welke u kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heeft u al een account maar bent u het wachtwoord vergeten?
Klik dan hier

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.