Home / Bedrijvenpark / Complimenten

Complimenten

Het klinkt zo vanzelfsprekend, een complimentje geven als iets goed gaat! Tóch doen we het in de praktijk maar weinig. Dat komt omdat het geven van complimenten helaas niet echt in onze volksaard zit. We zien wel vaak wat fout gaat, maar veel minder wat er goed gaat. Jammer, want juist in deze uitdagende tijden kunnen we wel wat extra's gebruiken! Daarom willen wij u vragen uw goede ervaringen op, rond of met bedrijvenpark Ekkersrijt te delen op deze pagina. Dit kunnen personen, ondernemingen of andere situaties zijn.

Stuur een email met uw positieve ervaring naar amanda@q-studio.nl en zie uw 'compliment' op deze pagina terug achter de 'lees meer' functie.

Pluim voor alle ondernemers op Ekkersrijt, 17 maart 2020
"EMYRTAN feliciteert alle OVE-ondernemers met deze prestatie:
Eerder bereikte ons het nieuws dat de Ondernemers van Ekkersrijt het goed doen. Zelfs zó goed dat wij als OVE-ondernemers de nieuwe nummer één zijn, qua economische prestaties op de ranglijst van de Nederlandse gemeenten! EMYRTAN-Juristenpraktijk zegt hierbij: Ga zo door collega-ondernemers! TOP!"
Met vriendelijke groet,
mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden LL.M. 

Pluim voor Arjan Kuiper en team van Rotom, 19 mei 2017
"Via deze weg wil ik mijn complimenten uitspreken aan Arjan Kuiper en zijn team van enthousiaste mensen.
Het was een prettige en interessante bijeenkomst waarbij we wederom hebben kunnen zien wat er aan mooie bedrijven gehuisvest zijn op Ekkersrijt. Het deed mij bijzonder plezier tijdens de rondleiding om te zien dat de maakindustrie nog steeds stand houd. Mensen met passie voor het vak en hart voor het bedrijf. Erg mooi om te zien. Hartelijk dank voor de goedverzorgde middag Arjan."
Met vriendelijke groet,
Peter van den Broek
Sr. Accountmanager bij Unica Schutte ICT

Pluim voor Ekkersplaza, 31 maart 2017
“Onze pluim gaat naar Ekkersplaza! Claranet zamelt op diverse manieren geld in voor Villa Pardoes. Deze keer hebben we tijdens de lunch aan collega’s broodjes verkocht. Bij de vraag aan Ekkersplaza of ze hier iets in konden betekenen reageerden ze spontaan dat ze alle belegde broodjes wilde sponsoren. Hierdoor kunnen we de complete opbrengst toevoegen aan onze “spaarpot” voor Villa Pardoes. 
Ekkersplaza - Bedankt namens Claranet en Villa Pardoes.”
Met vriendelijke groet,
Wilbert Biemans
Claranet - Marketing & Communications

Pluim voor redactie-team Ekkersrijt Nieuws, 24 maart 2017
"Bedankt Jan en Amanda….jullie hebben er weer iets moois van gemaakt. Bedankt!!" 
Met vriendelijke groet, 
Roy van Gorkum
Verzekeringsadviseur Bedrijven / Registeradviseur in Assurantiën 
Quorim Ekkersrijt

Pluim voor Q-Studio, 12 januari 2016
"Hai Amanda,
Ekkersrijt Nieuws editie 4-2015 zag er weer keurig uit! Veel leuke reactie gehad en ook de rest van het blad is hier goed gelezen. Vraagje: heb je voor mij het stuk over het Masterplan separaat op pdf? Ik wil hem graag overnemen op onze website."
Met vriendelijke groet / best regards / mit freundlichen Grüßen / Cordialement,
Wietse Wissema
Director Alligator Plastics Industry

Pluim voor G4S Son en Breugel (Ekkersrijt), 2 december 2015
"Graag wil ik een compliment geven aan G4S. Begin november heb ik bij G4S (mijn verlopen) EHBO-diploma opnieuw gehaald. De opleiding van 3 dagen zat goed in elkaar, leuke en goede docente, leuke interactie met de overige cursisten en locatie (Son) en catering waren prima verzorgd. Een aanrader!"
Met vriendelijke groet/Best regards,
Frank Zwijnenberg
Eigenaar Alladvice

Pluim voor het redactieteam van Ekkersrijt Nieuws voor editie 2 2015, 8 juli 2015
"Wauw, wat een mooi tijdschrift!!!! Mooi gemaakt. En dankjewel dat je ons er zo uitgebreid hebt ingezet."
Met vriendelijke groet,
SamenLoop voor Hoop Son en Breugel
Ellen van der Vleuten
Vice-voorzitter/secretaris

Pluim voor het redactieteam van Ekkersrijt Nieuws voor editie 2 2015, 2 juli 2015
"
Hartelijk dank. Het ziet er hartstikke mooi uit!"
Groet Ad van Etten

"Ziet er goed uit!" 
Met vriendelijke groet,
Annelie Tolkamp
benkgroep.nl

Pluim voor Mark van den Elzen van Markand Media, uitgedeeld door het bestuur van de OVE, 4 september 2014 
"Ik wil graag een groot compliment geven aan Mark van den Elzen. Hij heeft met zijn bedrijf, Markand Media in samenwerking met de communicatiewerkgroep op Ekkersrijt een prachtig eindresultaat neergezet met de geheel vernieuwde website www.ekkersrijt.nl. Het meedenken en aandragen van nieuwe technieken, maar ook snel reageren op vragen en doorvoeren van aanpassingen hebben wij als erg prettig ervaren. Pluim voor Mark!"
Met vriendelijke groet,
Michiel Entrop
Bestuurslid OVE

Pluim voor Dinkelberg & Kuipers, uitgedeeld door Vivon, 28 juli 2014
"Dinkelberg & Kuipers heeft een AED in hun gebouw opgehangen en maakt hier melding van op haar website. Wat een mooi gebaar van Dinkelberg & Kuipers. Dank jullie wel namens ons team!" http://www.dinkelberg-kuipers.nl/vervolgpagina/59/52/Dinkelberg_%26_Kuipers_uitgerust_met_AED/

Compliment voor Bert Nieuwenhuis en Wijkteam Ekkersrijt, uitgedeeld door Martien van Gorp van Vivon, 13 juni 2014
"Bert Nieuwenhuis ingeschakeld voor het verwijderen van takken voor de camera voor het pand van Vivon. Ik had de telefoon nog niet neergelegd of wijkteam Ekkersrijt staat de boom al te snoeien. Pluim voor Bert!"
Met vriendelijke groet, 
Martien van Gorp

Compliment voor Autoschade Van Boxtel, uitgedeeld door Martien van Gorp van Vivon, 12 juni 2014
"Na een ongelukje met een van onze servicewagens naar Rob van Boxtel voor reparatie. Telkens als wij er komen is het een “boven verwachting service”. Meedenken hoe medewerkers mobiel blijven en snelle reparatie zodat alles weer rijd zoals het moet rijden. Twee dagen en alles weer gerepareerd. Echt top dus een dikke pluim voor Rob!" 
Met vriendelijke groet, 
Martien van Gorp

Compliment voor gehele OVE bestuur, uitgedeeld door Peter van Dijck namens Dorpsbelang, 8 januari 2014
"Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de uitnodiging die ik ontvangen heb voor de Nieuwjaarsborrel. Ik maak graag een groot complement voor de organisatie en verzorging. Ik ben vertegenwoordiger van Dorpsbelang en ik heb de bijeenkomst als leerzaam en zinvol ervaren. Ik wens jullie ondernemers veel succes voor 2014 en als er in de toekomst behoefte is om eens met elkaar te praten over hetgeen jullie bezighoudt dan zal ik er zijn".
Peter van Dijck
Vertegenwoordiger Dorpsbelang

Compliment voor secretaris van OVE, Jan Raaijmakers, uitgedeeld door Metaal Recycling Son, 2 april 2013
"Graag wil ik Jan Raaijmakers een pluim geven. Jan verzet stiekem veel werk achter de schermen. Ik zeg, goed bezig Jan, top".
Mvg Wim Roberscheuten
Sonse Metaal en Schroot Recycling

Compliment voor OVE, 28 januari 2013
Uitgedeeld aan de OVE:
"In de eerste plaats wil ik, mede namens de eigenaresse, het OVE bedanken voor het prachtige felicitatiedoeken".
Met vriendelijke groet,
Huub Elders | Account Manager Centre Management
CBRE | Shopping Centre Management

Compliment door Frank Davits, 18 januari 2013
Uitgedeeld aan Amanda Schiltmans:
"Deze pluim is voor jou. Ik waardeer je enthousiasme en inzet voor de OVE en speciaal voor de club 'Netwerk je Fit'. Hopelijk krijgt deze hierdoor, in de nieuwe setting op woensdagmiddag een extra impuls".
Groet, Frank.

Twee complimenten van 2Do Events door Vera van den Boogaard, 15 januari 2013
Uitgedeeld aan Jan en Koen van Hapert:
"Bedankt voor jullie hulp om Gerard de Nooij de gelegenheid te geven om tijdens de OVE nieuwjaarsborrel bij Bouwmaat zijn verhaal te vertellen. Er zijn erg leuke reacties op gekomen en al diverse aanmeldingen voor de FAN avond die wij op 24 januari 2013 bij Suzuki Driessen voor hem organiseren!"
Uitgedeeld aan Frank en Corien Verbeek:
"Tevens wil ik Frank en Corien Verbeek bedankt voor jullie initiatief om de opbrengsten van 'Netwerk je Fit' ten gunste te laten komen aan de racedroom van Gerard de Nooij! Wij hopen tevens op vele inschrijvingen!"
Met vriendelijke groet,
2Do Events
Vera van den Boogaard

Compliment van 2B-Xclusive bv door Ton Pas, 3 oktober 2012 
Ik heb gisteren de nieuwe website eens zeer goed bekeken en graag mijn complimenten hiervoor. De sites zien er erg goed uit en vooral duidelijk. Door de goede kleuren te gebruiken zie je ook meteen waar je bent. Het was uiterst plezierig om eens een half uurtje hier op te surfen. Normaal ben ik veel sneller weg op een site, maar ben nu weer helemaal bij.
Succes met de voortgang.
Hartelijke groeten Ton
2B-Xcluisive bv

Compliment Swinkels Lasbedrijf door Jan Swinkels, 11 september 2012
"Ik ben een z.g.n. herintreder. In het verleden was ik al lid van de beveiliging, maar na een meningsverschil met de toenmalige beveiligingscoördinator, ben ik na een paar niet nagekomen beloftes, uit de samenwerking gestapt. Nu er inmiddels een nieuwe beveiligingscoördinator is, ben ik weer overstag gegaan. Ik vind de coöperatieve gedachte goed. Immers..... samen staan we sterk!"
Jan Swinkels

Compliment van KOOP Kantoormeubelen door Roel Greve, 7 september 2012
"Samen met onze nieuwe collega Robine van Gerwen hebben wij bewonderend geluisterd naar de presentatie van de SBBE. Wat mij enorm verwonderde waren de onvoorstelbare mogelijkheden, die de nieuwe technieken van de bewakingscamera’s bieden. Zo liet Leon van de Laar van Prodrive zien, dat je van een tegemoet komende auto met (tegen-)licht aan, midden in de nacht zelfs zijn nummerbord kunt aflezen/traceren. Erg knap die techniek. Dit geeft aan dat de OVE samen met de SBBE echt haar nek uitsteekt. Een pluim waard!"
Met vriendelijke groeten,
Roel Greve

Compliment van 2Do Events door Vera van den Boogaard, 6 september 2012
"Goede presentatie over veiligheid Ekkersrijt met dank aan Robert Visser,
Bert Nieuwenhuis en Leon van de Laar!"
Met vriendelijke groet,
2Do Events
Vera van den Boogaard

Compliment van Vivon Nederland BV door Martien van Gorp, 2 juli 2012
"Geweldige site!!"
Met vriendelijke groeten,
Martien van Gorp