bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

A2: Werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer; 7-9 mei

vrijdag 4 mei 2018

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het viaduct ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer van maandag 7 mei 21.00 uur tot dinsdag 8 mei 06.00 uur en van dinsdag 8 mei 21.00 uur tot woensdag 9 mei 06.00 uur. Hierdoor is de verbindingsweg A2 bij knooppunt Ekkersweijer komende vanuit ’s-Hertogenbosch richting Tilburg en Maastricht afgesloten voor al het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten.

Afsluiting

Verbindingsweg A2 ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer komende vanuit ’s-Hertogenbosch richting Tilburg en Maastricht

- Maandag 7 mei 21.00 uur tot dinsdag 8 mei 06.00 uur

- Dinsdag 8 mei 21.00 uur tot woensdag 9 mei 06.00 uur

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.