bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

A50: Afsluiting op- en afrit (13) Volkel (richting Veghel); 1 en 2 februari

vrijdag 22 januari 2016

Rijkswaterstaat voert in de avond en nacht van maandag 1 februari op dinsdag 2 februari onderhoud uit aan het asfalt van de A50 ter hoogte van Volkel. Tijdens deze werkzaamheden zijn op- en afrit (13) Volkel van de A50 in de richting van Veghel afgesloten voor al het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten.

Afsluitingen:
- A50 afrit (13) Volkel vanuit Oss richting Veghel 
- A50 oprit (13) Volkel richting Veghel
+ Maandag 1 februari 20.30 uur tot dinsdag 2 februari 04.30 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen vooronderzoeken ter voorbereiding op de onderhoudswerkzaamheden die zullen gaan vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.