bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

College B&W Son en Breugel op bezoek bij Bulsink BV nieuw bedrijf op Ekkersrijt

donderdag 9 mei 2019

In het kader van 'Collegetoer' bracht het college van B&W op dinsdag 7 mei een bezoek aan Bulsink BV.

Het familiebedrijf dat al ruim 90 jaar bestaat is sinds kort gevestigd in Ekkersrijt 7005, het gebouw dat als Villa 2000 bekend is.

Bulsink BV is specialist in het bouwen van retail & hospitality-projecten voor toonaangevende merken in Europa.

De muur als smartboard
Het college was onder de indruk van de planningstool van Bulsink. Een planningsvoorstel wordt ''gewoon" op de muur geprojecteerd en dan schuiven alle betrokken bouwpartners (terplekke aanwezig of op afstand) ook ''gewoon op de muur'' net zo lang totdat de uiteindelijke planning kan worden vastgesteld. De muur fungeert als smartboard.

Met het geloof dat het altijd sneller kan, wordt de optimale planning met alle leveranciers gedeeld en geldt vanaf dat moment: afspraak = afspraak. En binnen budget.

Veel topmerken heeft Bulsink al over deze aanpak van realisatie van de winkelinrichting weten te overtuigen. Onder de klantenkring: Rituals, Five Guys, Boots, T-Mobile, Hugo Boss, Subway, Hema, Starbucks, Skechers, Eden hotels en vele anderen.   

Inspirerende en duurzame werkomgeving
Het bedrijf heeft het gebouw op deze locatie gekocht en verduurzaamd (van label E naar A), waarmee een zeer inspirerende werkomgeving is gecreëerd voor de werknemers zowel voor kantoorwerk, brainstormsessies, ontspanning en samenwerking.

Duurzame relaties en open samenwerking met partners wordt nog eens extra benadrukt doordat Bulsink speciaal voor haar partners een verdieping heeft ingericht met flexibele werkplekken. Op deze manier kunnen ze elkaar met regelmaat ontmoeten, als partners toch in de omgeving zijn, en samenwerken aan een mooie toekomst.

 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.