bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

ELE-Rally: deel Ekkersrijt afgesloten op zaterdag 27 mei vanaf 17.30 uur.

dinsdag 18 april 2017

In het weekeinde van 26 mei en 27 mei 2017 zal de 53e ELE-Rally worden gereden. Op zaterdagavond 27 mei a.s. worden een tweetal klassementsproeven verreden op een gedeelte van het Industrieterrein Ekkersrijt.

Door de gemeente Son en Breugel is hiervoor een vergunning verleend.

Om bovenstaande reden zal een deel van de wegen op het Industrieterrein Ekkersrijt, gelegen tussen de verlengde Huizingalaan en de A50, voor al het verkeer zijn afgesloten op zaterdag 27 mei vanaf 17.30 uur. De op- en afrit van de snelweg blijft normaal te gebruiken, echter wordt u verplicht om richting de IKEA te rijden. Vanuit Son blijft de afrit van de snelweg bereikbaar.

Omdat het een snelheidsevenement betreft, waarbij een auto het traject zo snel mogelijk dient af te leggen, kunt u de bovengenoemde wegen tot 01.00 uur niet gebruiken. In geval van calamiteiten zoals brand e.d. wordt het evenement gestaakt en is uw bedrijf wel bereikbaar. In dat geval contact opnemen met onderstaande. Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor het ongemak dat we uw bedrijf hiermee mogelijk aandoen. Gaarne doen wij een beroep op uw sportieve medewerking voor het welslagen van dit evenement.

Mocht u tijdens het evenement genodigden of personeel uitnodigen op uw buitenterrein dient u hiervoor contact op te nemen. Tijdens het evenement zullen er entree gelden geheven worden. En zullen sommige panden niet bereikbaar worden gesteld in verband met veiligheid.

Wij geven u het advies uw beveiligingsbedrijf op de hoogte te brengen van de inhoud van deze brief. Zelf zullen wij, conform onze vergunning, beveiliging rond hebben lopen van het bedrijf Team Beveiliging. 

Hieronder de kaar waarop het afgesloten deel is aangegeven.

Ervan uitgaande u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben dank ik u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet, Marijn Post, Stichting ELE

Coördinator KP-Prestop “Your Interactive Experience Stage”  +316 536 379 88

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.