bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Kick-off voor 'GreenDeals Ekkersrijt' is gegeven!

vrijdag 23 juni 2017

Woensdagochtend 21 juni is het startsein gegeven voor de GreenDeals op Ekkersrijt.

In Ekkersrijt Nieuws editie 93 heeft u kunnen lezen dat de gemeente Son en Breugel opzoek was naar 'koplopers' voor het project 'GreenDeal Ekkersrijt'. Inmiddels heeft de gemeente, in combinatie met de OVE, een eerste team gevormd en heeft de kick-off plaatsgevonden van de GreenDeals bij Strukton. Zeven grote en kleinere bedrijven van Ekkersrijt waren aanwezig zoals: IKEA, Baetsen, Centric en Alligator Plastics.

In totaal waren er 12 personen aanwezig, onder leiding van Wethouder Ekkersrijt Zaken Robert Visser, om te brainstormen over het doel, de inhoud en vooral de thema's die benoemd dienen te worden in de GreenDeals Ekkersrijt. Thema's als; (zonne)energie, warmte opslag, afval e mobiliteit zijn als eerste benoemd en zullen centraal staan in de vervolgmeeting die nog voor de zomervakantie moet gaan plaatsvinden.

Wanneer u mee wilt denken en praten over een duurzaam bedrijventerrein Ekkersrijt in de breedste zin van het woord, kunt u contact opnemen met Roxanne Oude Alink van de Gemeente Son en Breugel 0499-491 491. Ook voor vragen of suggesties, kunt u contact opnemen met haar.

Vanuit de OVE wordt er ook deelgenomen in deze 'denktank' en de OVE contactpersoon is Jan van Lieshout: info@elektrovanlieshout.nl.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.