bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nomineer uw 'Ondernemer v/h Jaar 2017' nu!

maandag 2 oktober 2017

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017 in de feesttent op het Kerkplein in Son.

Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. De netto-opbrengst gaat zoals altijd naar lokale goede doelen. U bent van harte uitgenodigd om nu uw Ondernemer van het Jaar te nomineren. Wees er snel bij, want op 1 november 2017 sluit de nominatieronde.Innovatief Verbinden

Zoals ieder jaar heeft de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een thema. Dit jaar is dat: Innovatief verbinden! Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die de laatste jaren bewust op vernieuwende wijze de verbinding hebben gelegd met andere bedrijven, (maatschappelijke) organisaties of de samenleving. Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor een nieuwe activiteit of een nieuw product waarmee ze van betekenis zijn voor een bijzondere doelgroep, zijn partnerships aangegaan met andere bedrijven of creëren nieuwe mogelijkheden met een (technologische of maatschappelijke) ontwikkeling. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij Innovatief verbinden! Heeft u een innovatieve en verbindende ondernemer als klant of bent u zelf klant bij zo iemand? Is zo iemand uw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Aarzel dan niet: nomineer hier!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.