bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE geniet van zonnige lunch bij Baetsen

donderdag 21 april 2016

Ruim 66 ondernemers waren hedenmiddag aanwezig bij de OVE lunch.

Deze keer was Baetsen de gastlocatie en deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Son en Breugel. Na een kort openingswoord van OVE voorzitter Jan van Hapert werd de groep opgedeeld en waren er een tweetal rondleidingen over het Baetsen terrein. Daarnaast was er een presentatie van Wethouder Ekkersrijt Zaken, Robert Visser, over het terugdringen van de afvalberg binnen Son en Breugel. De gemeente heeft als streven om in 2020 nog maar maximaal 5% aan restafval te hebben, de rest moet recyclebaar zijn. We zijn als gemeente 'goed op weg' en de genomen maatregelen lijken sneller resultaat te boeken dan verwacht.

Daarna was er alle tijd om tijdens de goed verzorgde lunch, van Van der Vleuten Catering, om te netwerken, dit kon binnen maar ook heerlijk buiten in het zonnetje.

De volgende netwerkbijeenkomst is op 26 mei a.s. en zal plaatsvinden bij Body Care Verbeek. Inschrijven hiervoor kan via de website of door op bijgaande link te klikken: inschrijven OVE lunchbijeenkomst 26 mei a.s.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.