bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Zakelijk internet van Ziggo komt naar Bedrijvenpark Ekkersrijt via FreshPC

dinsdag 17 mei 2016

Goed nieuws voor alle ondernemers op Bedrijvenpark Ekkersrijt: Internet qua snelheid vergelijkbaar met glasvezel en qua kosten met ADSL, komt binnenkort beschikbaar via de kabel van Ziggo, mede dankzij de bemiddeling en inspanning van FreshPC Computer Service. Bedrijven kunnen nu bij FreshPC intekenen om te profiteren van dit aanbod.

Enkele maanden geleden deed de voorzitter van de ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE) een oproep om te zorgen voor snel, betaalbaar en betrouwbaar internet, omdat het huidige aanbod niet voldoet. Er is een infrastructuur aanwezig van glasvezel, maar vanwege de hoge aansluitkosten en abonnementsprijzen zijn er veel bedrijven die hier geen gebruik van maken. Verder is er natuurlijk de telefoonlijn met ADSL verbindingen, maar de snelheid is vaak niet voldoende voor de hedendaagse bedrijfsvoering, waarbij steeds meer informatie via internet wordt gedeeld en waarbij ook vaak in de Cloud gewerkt wordt. “Wij hebben deze handschoen opgepakt en samen met onze partners Provider Adviseur en Ziggo hebben we een haalbaarheidsonderzoek gedaan, waarbij ruim meer dan 100 bedrijven hun serieuze interesse in de Ziggo kabel hebben uitgesproken. Nu is het tijd voor de volgende stap, nl. het tekenen van contracten voor aanleg en levering.”,  aldus Jan Enderink van FreshPC Computer Service te Son en Breugel. Wij zorgen voor een soepele overstap van de huidige leverancier en bedrijven die gedurende de maanden mei en juni 2016 intekenen kunnen profiteren van de lage eenmalige aansluitkosten van slechts €300.
Het aangeboden pakket van Ziggo heet Connect MKB en bestaat behalve uit internet in snelheden van 130MB tot 500MB ook uit diverse uitbreidingsopties, zoals: multi-wifi voor draadloos gebruik in alle bedrijfsruimtes en ook buiten, hosted bellen tegen een vast laag all-in tarief met diverse functies voor bedrijfscentrales, mobiele abonnementen via sim-only, extra servicetijden, extra beveiligde PIN verbindingen en dat alles met een zeer hoge bedrijfszekerheid.

FreshPC Computer Service is een landelijk netwerk van zelfstandige ICT professionals met meer dan 30 vestigingen in Nederland,  Zij onderscheiden zich op het gebied van Service. Door het werken in hecht teamverband hebben zij successen en groei behaald met passie voor het vak. Serviceverlening en met name voor innovatie zijn hun drijfveren om voorop te lopen om uw bedrijf de meest economische oplossingen aan te bieden.

Meer info:
Jan Enderink
FreshPC Computer Service  - Son en Breugel
Telefoon: 06-13542758 Web: www.freshpc.nl E-mail: jan@freshpc.nl

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.