bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Zonnige OVE lunch bij Ondernemershuis Brabant.

donderdag 30 maart 2017

Lekker in het zonnetje netwerken, die kans hadden de OVE leden op donderdag 30 maart jl.

Bijna 50 ondernemers hebben uitgebreid kennis gemaakt met het Ondernemershuis Brabant, aangevuld met Summit DIS, narrow-casting professionals.

OVE voorzitter Jan van Hapert opende deze netwerklunch en verwelkomt iedereen. Kort werden de aankomende OVE evenementen gemeld en de mogelijkheid om de komende week achter de SBBE schermen te komen kijken. TEAM Beveiliging gaat in combinatie met het SBBE bestuur gedurende 3 dagen rondleidingen verzorgen bij het uitkijkteam van de slimme camera's op Ekkersrijt. Opgeven voor deze rondleiding kan nog steeds via: http://www.ekkersrijt.nl/activiteit/sbbe_team_beveiliging_uitnodiging_ekkersrijt

Hierna was het podium voor die ondernemers die graag gebruik wilde maken van de nieuwe presentatie manier die het OVE bestuur heeft gelanceerd in 2017; 'Pitch je Bedrijf' in 3 minuten. Iedere OVE lunchbijeenkomst zal voortaan deze mogelijkheid geboden worden aan bestaande en nieuwe leden. Deze keer hebben de volgende drie bedrijven hun kans gepakt:
- DPA; Charlotte Ang
- 2Do events; Vera vd Bogaard
- Van Happen Containers: Pascal Govaerts

Hierna was het woord aan Miranda Kampers; voorzitter van het Ondernemershuis Brabant. Na een korte toelichting werd de groep opgedeeld in 3 sub-groepen die allemaal in 15 minuten een rondleiding en presentatie kregen voor het Ondernemershuis Brabant:
- Summit Dis / BlueMinds
- Ondernemershuis Brabant
- Dinkelberg & Kuipers

De middag werd afgesloten met een heerlijke lunch die buiten in het zonnetje genoten kon worden en waar weer nieuwe contacten gelegd zijn, voor nu en de toekomst.
Schermafbeelding 2017-03-30 om 15.16.53

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.