bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

AED-Partner sluit zich aan bij SK Firesafety Group

maandag 13 januari 2020

AED-Partner is de grootste en merkonafhankelijke leverancier van AED’s in de Benelux.

Door onderdeel te worden van SK FireSafety Group sluit AED-Partner zich aan bij een groep bedrijven gespecialiseerd in veiligheid. Een nauwe samenwerking ontstaat met name met SK-bedrijf Saval dat landelijk bedrijven in Nederland en België ondersteunt bij het overbruggen van de eerste 15 minuten bij calamiteiten of noodsituaties. Elke seconde telt, ook als de hulpdiensten al onderweg zijn.

Nog beter inspelen op behoeften met volledig assortiment veiligheidsproducten en -diensten.
In een vergrijzende samenleving neemt het belang van preventieve zorg- en veiligheidsmiddelen bij bedrijven en in openbare ruimten sterk toe. Wekelijks worden in ons land ruim 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een plotselinge hartstilstand. Snelle reanimatie in combinatie met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de overlevingskans van 10% naar wel 70-80%. Daarnaast krijgen jaarlijks 2 op de 100 ondernemers te maken met brand. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat AED’s en brandblusmiddelen binnen handbereik zijn, maar ook dat de gebruiker er mee om weet te gaan. AED-Partner en Saval koppelen de levering van producten aan een hoogwaardige serviceverlening en hebben beiden als missie levensreddende apparatuur voor iedereen beschikbaar te maken.

De samenwerking tussen de bedrijven zal extra kennis en ervaring tot gevolg hebben. Hierdoor kan er nog sneller oplossingsgericht met de klant worden meegedacht over (brand)veiligheid en medische noodsituaties. Door het gezamenlijke aanbod van producten en diensten, kunnen we in Nederland en België nog meer bewustwording creëren omtrent de oplossingen om de eerste levensreddende 15 minuten te overbruggen, in afwachting van de komst van de professionele hulpdiensten.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.