bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

AED-Partner en Clinitec fuseren tot AED-Partner.

maandag 30 september 2019

Vanaf heden hebben AED-Partner en Clinitec hun activiteiten samengevoegd en worden op deze manier de belangrijkste AED-aanbieder in de Benelux.

De samenwerking van beide bedrijven zal de logistieke efficiëntie verhogen waardoor klanten nog beter worden bediend. De activiteiten worden voortgezet onder de naam AED-Partner. De grotere schaal bereid de overkoepelende groep, waar Clinitec en AED-Partner onder vallen, voor op verdere Europese samenwerkingen en expansie.

Beide bedrijven zijn al sinds de introductie van de publieke AED’s in 2003 actief en toonaangevend in advies, verkoop en service van AED’s. Beide organisaties hebben samen meer dan 40.000 AED’s geleverd en dragen op deze manier structureel bij aan een hartveilige maatschappij.

Jan Smale en Marc Clevers voeren gezamenlijk de directie van AED-Partner, waarbij Jan Smale de Nederlandse organisatie leidt en Marc Clevers de Belgische en Luxemburgse activiteiten gaat leiden. André Martens, oprichter en directeur bij AED-Partner België wordt directeur bij Smart Clinical Products, een startup met innovatieve medische producten.
Tom Marres, oprichter en directeur bij Clinitec en Cardiac Science gaat met pensioen na jarenlange toegewijde inzet voor de ontwikkeling van AED’s bij het brede publiek.

We make your heart beat!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.