bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

AED-Partner hoort bij 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland

donderdag 21 maart 2019

AED-Partner behoort volgens het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) tot de top 250 snelst groeiende bedrijf in Nederland. 

Het ECE stelt deze lijst jaarlijks met nlgroeit op. De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 werknemers (FTE) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. Het gaat dus om de echte topbedrijven van de Nederlandse economie.

Jan Smale, Directeur AED-Partner: “Als ondernemer ben je bezig met de waarde van je bedrijf voor je klanten en de maatschappij te optimaliseren. En met datgene waarom je zelf ondernemer wilde worden zo goed mogelijk te doen. Elke dag weer. Dan blijft er weinig tijd over om lang stil te staan bij hetgeen je al hebt gepresteerd.”

AED-Partner maakt het verschil met aanbod en dienstverlening
AED-Partner is een multi-brand leverancier van AED’s. Dit maakt dat ze altijd dé beste AED, op basis van de behoeft van de klant, kunnen aanbieden. AED-Partner heeft een eigen servicedienst die de AED’s onderhoud. Hierdoor kan een hoge servicegraad worden gegarandeerd. Dat succes vertaalt zich in groei. Zoveel groei dat AED-Partner tot de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.