bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

AED-Partner levert AED s bij McDonald s restaurants

maandag 4 maart 2019

AED Partner is een partnerschap aangegaan met McDonald’s in Nederland om ruim 150 restaurants te voorzien van een AED om zo een hartveilige omgeving te bieden aan haar gasten en medewerkers.

AED-Partner is het partnerschap met McDonald’s aangegaan om zo het gezamenlijke maatschappelijke belang na te streven. Jan Smale, directeur AED-Partner: “Bij iedere minuut vertraging tijdens een reanimatie, van een slachtoffer met een hartstilstand, neemt de overlevingskans met 10% af. Als er binnen zes minuten gestart wordt met reanimeren én met een AED, is de kans op overleven het grootst. Daarom zijn we enorm verheugd dat AED-Partner de landelijke uitrol van AED’s bij McDonald’s mag faciliteren. Dit past perfect in onze visie, namelijk; het hartveiliger maken van de Benelux”.

Door het plaatsen van ruim 150 AED’s bij McDonald’s is Nederland weer een stuk hartveiliger. Door de centrale locaties van de restaurants, is de AED uitermate goed bereikbaar. Een aantal vestigingen zijn 24/7 geopend, waardoor de AED dag en nacht beschikbaar is.

Eunice Koekkoek, Woordvoerder McDonald’s Nederland: “We vinden het belangrijk dat onze gasten een goede tijd bij ons te hebben. Maar mocht zich onverhoopt bij ons of in de nabije omgeving een hartfalen voordoen, dan zijn we blij om met een AED hulp te kunnen bieden aan gasten en onze medewerkers.”

Over AED-Partner
AED-Partner is de handelsnaam van Vivon Nederland B.V. in Nederland en Vita Nova Supra NV in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 een toonaangevende en merk-onafhankelijke leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED kasten, reanimatiepoppen en accessoires. Gezamenlijk hebben beide organisaties meer dan 40.000 AED’s geleverd en dragen op deze manier bij aan een hartveiligere maatschappij.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.