bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Overname AED Service Nederland B.V. door AED-Partner

dinsdag 13 november 2018

AED Service Nederland B.V. is per 12 november 2018 door AED-Partner overgenomen. 

De handelsnamen AED Service en AED Onderhoud blijven tot 2 januari 2019 gehandhaafd. Klanten worden vanaf heden bedient vanuit Ekkersrijt 4301 te Son. Vanaf 2 januari 2019 zal AED Service Nederland B.V. gefuseerd worden met AED-Partner en zullen dan opereren onder de naam AED-Partner.


AED Service Nederland B.V. levert sinds 2006 complete en flexibele AED oplossingen. Naast de aankoop van een AED kan men er voor kiezen om een AED te leasen of huren.
Met deze AED’s wordt een breed publiek bereikt: gemeenten, instellingen, verenigingen, bedrijven en consumenten. AED-Partner (handelsnaam van Vivon Nederland B.V.)
is sinds 2003 een toonaangevende en merkonafhankelijke leverancier van AED’s, accessoires en reanimatiemiddelen.  
AED-Partner heeft meer dan 40.000 AED’s geleverd en draagt op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

Door de overname krijgen klanten de beschikking over een groter aanbod in producten en diensten. De geleverde AED’s van AED Service Nederland B.V. zullen door AED-Partner worden geserviced. Zo wordt er gegarandeerd dat de werking van de AED’s optimaal blijft, zodat de betreffende AED’s ook daadwerkelijk een mensenleven kunnen redden als dit nodig is. “De overname van AED Service Nederland B.V. past perfect in de missie van AED-Partner, namelijk het vergroten van de AED dichtheid en sluit perfect aan bij de activiteiten van AED-Partner”, aldus Jan Smale, directeur van AED-Partner.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.