bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Overname AED.nl door AED-Partner

woensdag 16 januari 2019

De bedrijfsactiviteiten worden voortaan vanuit Son gevoerd onder de vlag van AED-Partner.

Door de overname wordt de huidige dienstverlening en service uitgebreid. De overname van AED.nl sluit perfect aan bij de activiteiten van AED-Partner, namelijk het hartveilig maken van Benelux.

AED.nl is de online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse. PreSafe levert sinds 2004 AED’s en heeft in 2007  haar activiteiten uitgebreid met de webshop: AED.nl. Door de overname neemt AED-Partner deze activiteiten van PreSafe B.V. over en breidt haar online activiteiten daarmee uit.

AED-Partner (handelsnaam van Vivon Nederland B.V.) is sinds 2003 een toonaangevende en merkonafhankelijke leverancier van AED’s, accessoires en reanimatiemiddelen. AED-Partner heeft meer dan 40.000 AED’s geleverd en draagt op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

Door de overname krijgen klanten de beschikking over een groter aanbod in producten en diensten.

Ook op het gebied van service zullen Presafe B.V. en AED-Partner gaan samenwerken. Zo wordt er gegarandeerd dat de werking van de AED’s optimaal blijft, zodat de betreffende AED’s ook daadwerkelijk een mensenleven kunnen redden als dit nodig is. “De overname van AED.nl past perfect in de missie van AED-Partner en sluit perfect aan bij de activiteiten van AED-Partner”, aldus Jan Smale, directeur van AED-Partner. “Door de overname van de AED.nl hebben we een nog groter marktbereik en hiermee kunnen we Nederland nóg hartveiliger maken”.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.