bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Baetsen stopt en gaat verder als REMONDIS Zuid

vrijdag 3 januari 2020

Baetsen gaat verder. Zo kent u ons, maar met een andere naam!

Onze redactie ontving onderstaande e-mail en deze informatie willen wij graag met u delen, want als het om Ekkersrijt gaat, houden wij u graag op de hoogte!

'Baetsen heeft de traditie dat we naar de toekomst kijken en op tijd daarop acteren. Het afgelopen jaar hebben we als management samen met de medewerkers en aandeelhouders aan onze strategie gewerkt en bepaald hoe we verder komen. We hebben twee verschillende takken van sport: onze milieubedrijven Containers, Recycling en Bouwstoffen en het onderdeel Transport & Kranen. Beiden zijn in een eigen markt actief en bedienen specifieke klanten. Beide expertises vragen ook om investeringen die borgen dat we ook in de toekomst toonaangevend blijven.

We zijn tot de conclusie gekomen dat die takken van sport los van elkaar beter verder kunnen. De milieu-onderdelen worden verkocht aan het gerenommeerde internationale familiebedrijf REMONDIS. Het milieudeel van Baetsen zal, onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM, vanaf begin 2020 het nieuwe REMONDIS Zuid gaan vormen. Een gebied en markt waar REMONDIS nu nog beperkt actief is. Baetsen Transport & Kranen gaat zelfstandig verder en ook daar willen we verder investeren in de toekomst.

Wat betekent dit voor u?
U kunt blijven rekenen op een goede en betrouwbare dienstverlening tegen dezelfde voorwaarden en condities zoals u van ons gewend bent.

We hebben einde vorige week onze medewerkers ingelicht en willen u langs deze weg ook op de hoogte stellen. Mocht u vragen hebben of behoefte aan een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op. Wij zullen u natuurlijk ook zelf de komende periode op de hoogte houden.

We zijn ervan overtuigd dat dit een verstandig moment is voor deze stap. We staan er goed voor en hebben er vertrouwen in dat zowel REMONDIS Zuid als Baetsen Transport & Kranen zo sterker als toonaangevend bedrijf verder kunnen.'

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.