bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Buitenreclame op Ekkersrijt wordt vanaf heden verzorgd door Citymarker.nl.

vrijdag 20 november 2020

Ondertekening exploitatiecontract voor buitenreclame op Ekkersrijt; afspraken liggen t/m 2030 vast.

Op 20 november jl. tekenen burgemeester Hans Gaillard namens de gemeente en de heer en mevrouw Burgering namens Citymarker.nl in het gemeentehuis een tienjarige overeenkomst waarbinnen het bedrijf de exploitant wordt voor reclame-uitingen op lichtmasten en infozuilen op Ekkersrijt.

Citymarker.nl kwam als beste uit de aanbesteding, die aan deze overeenkomst vooraf ging. Daaraan heeft de groene en duurzame visie van het bedrijf bijgedragen. Er komt een dimsysteem op de installaties, dat ’s nachts wordt geactiveerd om energie te sparen en lichtvervuiling tegen te gaan. Reclame-uitingen komen op afneembare stickers, zodat platen steeds hergebruikt kunnen worden.

Het bedrijf krijgt voor de looptijd van de overeenkomst, 10 jaar, het alleenrecht om reclame-uitingen op de reclamedragers als lichtmasten en infozuilen te exploiteren.

Daarnaast is het voor adverteerders mogelijk om op Ekkersrijt te adverteren op A0-posters. De exploitatie van deze reclamedragers is gegund aan ESH Media uit Woerden. Ook met deze partij gaat de gemeente een overeenkomst voor 10 jaar aan.

Wethouder Jan Boersma, portefeuillehouder Ekkersrijt: “Met deze afspraken krijgt de buitenreclame een goede impuls. De buitenruimte van ons bedrijventerrein wordt overzichtelijker en prettiger om in te verblijven. Bovendien komen reclame- en promotieboodschappen van de adverteerders beter tot hun recht”.

De gemeente heeft inmiddels 6 reclame-exploitanten gecontracteerd met ieder een eigen specialisme. Een overzicht van deze partijen vindt u op www.sonenbreugel.nl, als u op ‘reclame’ zoekt.

 Foto's: Will Feijen.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.