bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

COVID19 snelteststraat in Son en Breugel, ook voor Ekkersrijt!

donderdag 12 november 2020

Maarten vd Oever begint samen met Bertjan Leermakers en Marcel Grossveld, ook Son en Breugelse ondernemers, vanaf 16 november a.s. een 'COVID19 snelteststraat'!

"Om ondernemers, en hun medewerkers, snel duidelijkheid te geven over wel of niet besmet te zijn met Corona, hebben we deze snelteststraat opgezet", vertelt Maarten. "Veel bedrijven weten we wat het betekent als je als bedrijf dicht moet, want tijdens de 1e coronagolf in maart/april van dit jaar, zijn wij weken dicht geweest. Met deze snelteststraat willen we voor Son en Breugel en dus ook Ekkersrijt, snel duidelijkheid scheppen of iemand besmet is of niet. Op deze manier hoeven medewerkers niet onnodig lang te wachten en thuis te zitten. De medewerker, maar ook de ondernemer, weet na 20 minuten of iemand in quarantaine moet of gewoon weer aan de slag kan. We hopen op deze manier een bijdrage te leveren om de besmettingen zo snel mogelijk terug te dringen en de lokale economie op gang te houden, want het is voor iedereen een gekke en zware tijd."

Raadpleeg de website https://www.covid-19sneltestcentrumsonenbreugel.nl/ voor meer informatie, maar ook kunt u hier een afspraak plannen; voor uzelf of uw medewerker(s).

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.