bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

'Koude' OVE lunchbijeenkomst bij DH Industries

donderdag 24 november 2016

Maar met warm onthaal! Internationaalbedrijf heeft zijn hoofdkantoor op Ekkersrijt en assembleert voor de gehele wereld machines.

Donderdagmiddag kwamen 66 ondernemers naar DH Industries om hier deel te nemen aan de laatste OVE lunchbijeenkomst van dit jaar.

Francois Brouwers (algemeen directeur) en Ronald den Heijer (mede-eigenaar) van DH Industries hebben de aanwezige een kijkje gegeven in de wereld van cryogene systemen. Voor wie niet weet wat dit is, en schaam u niet want meer dan de helft van de aanwezige ondernemers kende dit niet, cryogene systemen zijn zeer koude systemen en dan moet u denken aan -200 graden C. Stikstof is een voorbeeld wat veel mensen wel kennen.

DH Industries maakt maatwerk oplossingen voor bedrijven en (semi)overheid die zeer koude vloeibare stoffen nodig hebben. Denk aan ziekenhuizen en koelsystemen voor zware industrie. Na een uitgebreide rondleiding door de assemblage en R&D afdeling, werden de aanwezige verrast met een 'ijskoude' demonstratie door Ronald den Heijer. In zijn 'hocus pocus' optreden zoals hij het zelf noemt, werden de verschillende mogelijkheden en toepassingen gedemonstreerd. Het deed veel ondernemers weer even 'terug in de schooltijd gaan' want de natuur- en scheikunde kennis werd weer aangesproken!

Na de interessante demonstratie m.b.v. een ballon en een bloem, werd de bijeenkomst afgesloten met een heerlijke lunch in de kantine.

Schermafbeelding 2016-11-24 om 15.08.45

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.