bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Janssen de Jong Groep stelt nieuwe directieleden aan.

maandag 3 september 2018

Per 1 september 2018 is er een nieuwe clusterdirectie aangesteld voor de Projectontwikkeling & Bouw.

Deze directie, bestaande uit Louis Camps (50) en Mark van Doorn (39), krijgt een overkoepelende rol. Het gehele cluster bestaat uit: Janssen de Jong Projectontwikkeling, Janssen de Jong Bouw Zuid, Janssen de Jong Bouw Oost, Janssen de Jong Bouw Noord, OnderhoudPlus, Koninklijke Woudenberg en Meesters In. 

Camps en Van Doorn worden met hun benoemingen gezamenlijk bestuurlijk verantwoordelijk voor het totale cluster Projectontwikkeling & Bouw. Camps, momenteel algemeen directeur van Koninklijke Woudenberg, wordt per 1 september 2018 tevens benoemd tot algemeen directeur van Janssen de Jong Bouw Zuid. Van Doorn blijft algemeen directeur van Janssen de Jong Projectontwikkeling. Gezamenlijk dragen Camps en Van Doorn de (statutaire) verantwoordelijkheid voor het gehele cluster.

Aafke van der Werf (44), momenteel commercieel directeur van Koninklijke Woudenberg, volgt Louis Camps op en wordt benoemd tot algemeen directeur van Koninklijke Woudenberg.

Met de benoeming van Jan Henk Schipper (43) tot algemeen directeur van Janssen de Jong Bouw Oost en Janssen de Jong Bouw Noord is het nieuwe directieteam compleet. Schipper heeft een brede ervaring in de bouwsector en zal per 1 september 2018 rapporteren aan de clusterdirectie Projectontwikkeling & Bouw.

De belangrijkste reden voor deze nieuwe directiestructuur van het cluster Projectontwikkeling & Bouw is het kunnen bieden van totaaloplossingen en integrale projecten aan haar klanten, zoals duurzame gebiedsontwikkelingen en herbestemmingsprojecten. Daarnaast is het optimaliseren van gedeelde facilitaire zaken, zoals IT, Juridische Zaken en HR een bijkomend voordeel.

De Raad van Bestuur en het nieuwe directieteam hebben alle vertrouwen in deze nieuwe directiestructuur om huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan, succesvol te blijven en waarde te creëren voor de stakeholders van Janssen de Jong Groep.  

Over Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep, de groep van bouwspecialisten, creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Haar aanpak garandeert hoogwaardige producten en diensten die we in korte tijd en zonder zorgen voor de opdrachtgever leveren. Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven.

Het cluster Projectontwikkeling & Bouw is actief in ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen, bedrijfshuisvesting en restauratie van het culturele erfgoed. Het cluster bestaat uit: Janssen de Jong Projectontwikkeling, Janssen de Jong Bouw Zuid, Janssen de Jong Bouw Oost, Janssen de Jong Bouw Noord, OnderhoudPlus, Koninklijke Woudenberg en Meesters In. Ieder bedrijf heeft zich gespecialiseerd in haar eigen werkgebied met diverse toonaangevende projecten.

Meer informatie over het cluster: https://www.jajo.com/projectontwikkeling-bouw

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.