bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Directiewisseling Huybregts Relou

maandag 9 december 2019

Met ingang van 1 januari a.s. kent Huybregts Relou een nieuwe directie.

Hans Geertman vertelt hier het volgende over:

"Door de forse groei die we met het bedrijf de laatste 10 jaar hebben bereikt en mijn wens om wat meer ruimte te krijgen in zowel vrije tijd als in vrij denken, zal met ingang van 1 januari 2020 de volgende directiewijziging worden ingezet:

Wouter Bezemer, Sander van Doorn & Paul Uppelschoten zullen samen de directie van Huybregts Relou vormen, waarbij Wouter algemene zaken en uitvoering als speerpunten heeft. Sander zal zich voornamelijk richten op projectvoorbereiding, KAM en duurzaamheid. Het werkgebied van Paul omvat voornamelijk bouwconcepten en renovatietrajecten.

Dit team heeft hun sporen bij het bedrijf al geruime tijd verdiend en zullen zeer zeker de ingezette lijn als familiebedrijf doorzetten. Daar heb ik het volste vertrouwen in.

Ikzelf blijf de komende jaren bij VB Bouw Holding actief en haar bedrijven besturen op hoofdlijnen.

Ik ben oprecht trots op wat we bij Huybregts Relou hebben bereikt en voor onze klanten hebben gerealiseerd. We zijn een hecht collectief met hart voor de zaak en voor elkaar. Een familiebedrijf, onderdeel van VB Groep, dat ook werkelijk als een familie opereert.

Ik bedank hiervoor mijn team en u als relatie van onze onderneming en vertrouw er op dat ook mijn opvolgers binnen Huybregts Relou deze lijn door zullen zetten.

Ik ben dus voorlopig zeker niet weg, blijf volop betrokken, zal de business volgen en weet zeker dat met het nieuwe directieteam het bedrijf weer klaar is voor de toekomst."

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.