bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Riwal gaat omhoog!

donderdag 30 april 2015

Op 4 juni 2015 zullen circa dertig medewerkers van Riwal deelnemen aan Alpe d’HuZes. 

Alpe d’HuZes is een jaarlijks evenement om fondsen te werven voor de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez: Een enorme uitdaging.

Vorig jaar hebben er 5.000 personen deelgenomen met een totale opbrengst van 13,5 miljoen euro. Met dit geld bevordert en ondersteunt Alpe d’HuZes (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst minder mensen doodgaan aan kanker.

Steun Riwal Son en maak kans op één week gratis gebruik van een schaarhoogwerker, voor al het onderhoud aan uw pand op Ekkersrijt!

Riwal is trots dat er zoveel medewerkers deze uitdaging aangaan. De doelstelling van onze drie teams is om al fietsend, hardlopend of wandelend, minimaal € 75.000,- op te halen. U kunt ons helpen de doelstelling te halen. Alle donaties, groot of klein, worden meer dan gewaardeerd.

Vanuit vestiging Son zal vestiging Manager Bart van Son de uitdaging al hardlopend aangaan.  Alle donaties boven de €100,- maken kans op één week gratis gebruik van een schaarhoogwerker voor het onderhoud aan eigen pand op Ekkersrijt. Vermeld bij uw donatie ‘AD6OVE’ als referentie, doneren kan middels onderstaande link.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/bartson/bart-van-son/

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.