bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

4 juni: VeranderBootcamp op Strijp-S

donderdag 14 mei 2015

Nieuw eventformat voor directeuren, managers en professionals die willen of moeten veranderen.

Op donderdagmiddag 4 juni kunnen directieleden, managers en professionals deelnemen aan een vernieuwend eventformat op Strijp-S met de naam VeranderBootcamp. Veranderen is doen. Deelnemers krijgen in korte tijd de laatste inzichten aangereikt en gaan daar direct mee aan de slag. Zo zijn ze zelf in staat om de dag erna veranderingen in hun organisatie te versnellen.

 

Stilstaan kan niet meer

Ontwikkelingen gaan razendsnel. Veel markten zijn ingrijpend veranderd of staan aan de vooravond hiervan. Organisaties moeten wendbaarder, competitiever en flexibeler zijn. Nieuwe organisatievormen doen hun intrede, loyaliteit van nieuwe generaties is anders dan 20 jaar geleden en visie op leiderschap is fundamenteel veranderd. Dat vraagt veel van managers en medewerkers anno 2015. VeranderBootcamp biedt in korte tijd actuele en relevante inzichten op het vakgebied.

 

6 workouts, 3 locaties, 2 Walks of Change, 1 Veranderkompas

Het event vindt plaats op 3 locaties: het Blue Collar Hotel, de Ontdekfabriek en sluit af in het nieuwe SX gebouw. Tussendoor doen de deelnemers ‘The Walk of Change’ en ze gaan naar huis met een praktisch VeranderKompas. Zodat ze direct de nieuwe inzichten voor hun organisatie kunnen toepassen. Bekende auteurs over verandermanagement verzorgen de workouts, zoals Theo Hendriks (Change the script), Hugo Meijers (The Change Driver) en ervaringsdeskundigen zoals managers van Canon, Olympia Uitzendbureau en e-office.

Eventinformatie

De VeranderBootcamp is een nieuw initiatief van twee bedrijven uit de regio Eindhoven: INVORM en RVS Marketing. Het event vindt plaats op 4 juni en is een zogenaamd ‘launching event’. Deelnemen kan tegen de eenmalige introductieprijs van 95 euro inclusief de 2 managementboeken. In het najaar komt de VeranderBootcamp naar Utrecht en Amsterdam.

Voor meer informatie http://www.veranderbootcamp.nl/ of bel met Frank Verberne van INVORM: 06-51340884 

 

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.