bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

WTCE Zakensociëteit organiseert op donderdag na Prinsjesdag, 17 september, een toelichting op de Miljoenennota. OVE leden welkom.

vrijdag 28 augustus 2015

Locatie: Hotel Pullman Eindhoven Cocagne. OVE leden zijn bij deze bijeenkomst welkom, aanmelden via www.wtce.nl  Bij opmerkingen "OVE" vermelden. Aan deze bijeenkomst, inclusief diner, zijn geen kosten verbonden. Ook uw zakenrelatie is van harte welkom.

Het gaat beter met de economie en de overheidsfinanciën. De tijd van bezuinigen lijkt voorbij en het kabinet ziet ruimte voor lastenverlichting. Is de bestemming van de meevallers optimaal? Is de lastenverlichting effectief en wordt er voldoende hervormd? Slagen we er in te voldoen aan de eisen die Brussel stelt? Wat zijn de plannen van het kabinet? En wat gaan die plannen kosten?

Jaarlijks organiseert WTC∙E Zakensociëteit i.s.m. de lokale en regionale ondernemerscontacten op donderdag na Prinsjesdag een toelichting op de Miljoenennota. De toelichting is een uiteenzetting van de nota voor het MKB bedrijfsleven en wordt behandeld door Nico Klene. Nico Klene is senior-econoom bij het Economisch Bureau van ABN AMRO. Hij was analist voor de eurozone, nu is hij de Nederland-econoom bij het Economisch Bureau. Met enige regelmaat treedt hij op bij RTL-Z. Tevens is hij voorzitter van het VNO-NCW-Conjunctuurpanel.

U wordt van harte uitgenodigd om aan deze bijeenkomst deel te nemen op donderdag 17 september in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, Vestdijk 47 in Eindhoven.

Programma

17.00 uur

Ontvangst en netwerken

17.45

Aan tafel kennismaken met elkaar Welkomstwoord en genieten van het voorgerecht

18.15

Toelichting op de Miljoenennota door Nico Klene, senior-econoom van ABN AMRO

18.45

Genieten van het hoofdgerecht

19.30

Samenspraak - de consequenties voor het Brabantse bedrijfsleven

20.30

Samenvatting van een levendige discussie

21.00

Vergroot uw netwerk!

22.00

Einde van een inspirerende samenkomst

Aanmelden De bijeenkomst wordt aangeboden aan leden van WTC•E Zakensociëteit en leden van de participerende Ondernemerscontacten. U kunt zich aanmelden via www.wtce.nl. Ook uw zakenrelatie is van harte welkom. Leden van ondernemersverenigingen bij  "Opmerkingen" de naam van hun vereniging ingeven. 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.