bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Safetyfreaks

vrijdag 30 oktober 2015

Safetyfreaks is hèt platform voor iedereen die in zijn branche te maken krijgt met veiligheid.

In 2010 begonnen Freek Noordenbos en Stephan van Buul met Stagefreaks, dat zich richt op alle mogelijke artikelen in de evenementenbranche. Elk jaar wist Stagefreaks zijn omzet te verdubbelen en met Safetyfreaks werd de markt flink uitgebreid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het bedrijf binnenkort moet verhuizen naar een groter pand.

Bedrijf en medewerkers
Freek en Stephan zijn uiteraard trots op de nominatie tot FD Gazelle 2015. Vanaf het begin hebben zij de focus gelegd op innovatie, het gebruik maken van nieuwe (internet)technologie, een uitgekiend assortiment en het verlenen van goede service. De markt wordt hierbij goed in de gaten gehouden en er wordt direct op nieuwe marktontwikkelingen ingespeeld. De medewerkers van Safetyfreaks krijgen de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en met vernieuwende ideeën te komen. Gezamenlijk wordt zo gewerkt aan het creëren van veilige en efficiënte werksituaties in elke branche.

Uitreiking Award
Op dinsdag 24 november is Safetyfreaks aanwezig bij de uitreiking van de FD Gazellen Award voor Noord-Brabant en Limburg. Deze uitreiking vindt plaats in Breda. En we hopen natuurlijk dat er op 10 december weer gereisd moet worden. Dan vindt namelijk de Grande Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag!

Over de FD Gazellen Award
De FD Gazellen Award is een initiatief van het Financieele Dagblad en Company.info in samenwerking met ABN Amro en Mazars. De award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet een bedrijf over de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% behalen. In 2015 wordt de FD Gazellen Award voor de elfde keer uitgereikt.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.