bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

De Ondernemer van het Jaar verkiezing gaat weer van start.

maandag 19 oktober 2015

Voor de 13e keer organiseert Lionsclub Son en Breugel de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar.

De komende weken kunnen alle inwoners van Son en Breugel bedrijven nomineren voor de Ondernemer van het Jaar 2015. Via de website www.ondernemervhjaar.nl kan  men bedrijven nomineren in 3 categorien. Er is een prijs voor de beste Ondernemer van Ekkersrijt, er is een prijs voor de Ondernemer van Son en Breugel en er is een aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende starter.               

Het Thema voor 2015 is : " Grensverleggend"  .

Ondernemers kunnen op vele manieren grensverleggend bezig zijn, een lokale ondernemer kan bijvoorbeeld succesvol zijn met het opstarten van een nieuwe activiteit. Dit kan een webshop zijn of het opzetten van een nieuwe activiteit naast zijn bestaande zaak. Een ondernemer op Ekkersrijt kan letterlijk grensverleggend bezig zijn, door zijn producten of diensten in een nieuw exportland aan te bieden of te verkopen. Maar ook de ZZP-er kan zijn grenzen verleggen, hij of zij kan noodgedwongen een stap zetten om een nieuwe invulling aan zijn of haar bestaan te geven.

In de maand oktober worden de bedrijven genomineerd. Vervolgens gaat de jury aan het werk, zij maken een selectie uit de kandidaten. Het Thema grensverleggend moet van toepassing zijn op de ondernemers.  Op vrijdag 15 januari 2016 vindt de verkiezing plaats in de Carnavalstent op het Kerkplein.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.