bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Maak een duurzame stap vooruit met uw bedrijf

donderdag 11 mei 2017

U heeft steeds vaker het gevoel dat er in duurzaamheid meer kansen zitten voor uw bedrijf. Daar wilt u wat mee. U wilt graag een volgende duurzame stap vooruit zetten. Maar wat is nu de beste stap voor úw bedrijf en hoe zet u deze?

Wilt u geïnspireerd worden door succesvolle ondernemers, die hebben bewezen dat er business zit in duurzaamheid? Dan bevelen wij u deelname aan de MOOC (Massive Open Online Course) 'Duurzaam Vooruit'van de KvK van harte aan. De MOOC 'Duurzaam Vooruit' biedt u inspiratie, handvatten én contacten om de duurzaamheidskansen voor uw bedrijf te verzilveren.

Wat is het?
De MOOC 'Duurzaam Vooruit' is een mix van een online cursus en een sociaal platform. Vanuit een logische opbouw doorloopt u in 4 weken 4 blokken. Deze blokken bevatten een grote variatie aan items die het onderwerp vanuit verschillende kanten belichten. Van korte filmpjes tot boeiende artikelen en nuttige links. Aan het eind van ieder blok staat er een opdracht voor u klaar om de vers verworven inzichten in de praktijk te kunnen brengen in uw bedrijf.

Zo ziet het programma eruit
De MOOC 'Duurzaam Vooruit' helpt u in 4 blokken om uw eigen bedrijf te verduurzamen:

 • Blok 1: Ontdek waar uw duurzame kansen liggen

 • Blok 2: Stel prioriteiten en focus

      Dit blok geeft u inzicht welke thema's er voor uw bedrijf toe doen en waar voor ú    de prioriteiten liggen;

 • Blok 3: Maak het haalbaar

      U krijgt handvatten om uw bedrijf te verduurzamen, zowel in technisch als   economisch opzicht, maar ook vanuit het perspectief van samenwerking;

 • Blok 4: Veranker duurzaamheid in uw bedrijf

      Totslot leert u hoe u duurzaamheid structureel kunt verankeren in uw bedrijf.        Medewerkers meekrijgen, slimme marketing en goede monitoring zijn hierbij     sleutelbegrippen.

De MOOC 'Duurzaam Vooruit' start op 15 mei.

Waarom u dit niet mag missen:


 • Topondernemers vertellen open en eerlijk over hun route op weg naar duurzaamheid. Met hun tips en adviezen kunt u direct aan de slag.
 • Toonaangevende experts nemen u aan de hand en laten u zien hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt in uw eigen bedrijf.
 • U volgt de MOOC 'Duurzaam Vooruit' samen met andere ondernemers. Hun input helpt u om uw eigen ideeën goed aan te scherpen of mogelijk zelfs samen een duurzame stap vooruit te zetten.
 • Met behulp van speciale opdrachten kunt u de verworven inzichten in de praktijk brengen in uw bedrijf.
 • U bouwt een zeer waardevol netwerk op.
 • U kunt inloggen en deelnemen wanneer het u uitkomt (24/7)
 • U krijgt veel terug voor uw investering in tijd (4 weken, circa 2 uur per week)
 • Deelname is gratis

Meer informatie en aanmelden

 Ondernemersvereniging Ekkerstijt nodigt u van harte uit om aan dit initiatief deel te nemen. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/duurzaamvooruit

Meld u vandaag nog aan en verzeker uzelf van een plek bij de eerste 3000 deelnemers. U weet dan zeker dat u er vanaf 15 mei bij bent om uw bedrijf duurzaam vooruit te brengen.

 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.