bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Kleine aanvulling op ED artikel over 'Masterplan Ekkersrijt'

vrijdag 5 februari 2016

Het ED heeft een artikel geschreven over de toekomst van Ekkersrijt, echter in de laatste alinea staat informatie die niet geheel klopt.

Daarom geven wij hier, op verzoek van wethouder Ekkersrijt Zaken Robert Visser, hier een toelichting op de laatste alinea.

Hier staat te lezen:"Ten zuiden van transportbedrijf De Rooij ligt nog acht hectare - eigendom van Son en Breugel en Eindhoven - maar met de provincie is afgesproken dat daar tot 2020 niets meer wordt gedaan."

Dit klopt dus niet. Er zijn gesprekken gaande tussen de OVE, Gemeente Son en Breugel en de provincie over de extra ontsluiting op Ekkersrijt-Oost. Op de agenda van de Provincie staat dit onderwerp en nu er op Ekkersrijt-Oost een groot nieuw distributiecentrum wordt gebouwd, dat geopend gaat worden in november 2016, is het meer dan noodzakelijk om te 'praten' over de extra ontsluiting voor Ekkersrijt. De gesprekken zijn dus gaande hierover, maar er zijn nog geen concrete beslissingen genomen. Wij blijven u natuurlijk informeren over de ontwikkelingen via deze portal maar ook via Ekkersrijt Nieuws en de social media. Blijf ons dus volgen!

Lees hier het volledige bericht van het ED d.d. 4/2/2016 indien u deze gemist heeft:

02-04 Bereikbaar en aantrekkelijk

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.