bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Kaartverkoop verkiezing 'Ondernemer van het Jaar 2017'.

vrijdag 15 december 2017

Op zaterdag 20 januari 2018 worden de winnaars van de verkiezing van de Ondernemers van het Jaar 2017 in Son en
Breugel bekendgemaakt.

Traditiegetrouw gebeurt dit tijdens een groot feest in de feesttent op het Kerkplein in Son en u
kunt daarbij zijn!

De kanshebbers voor Ekkersrijt zijn: de familie Prijt van De Donjon, Wim Huijbregts van Human Total Care en Pieter en Lydia Foolen van Foolen Audio & Light. In Son en Breugel maken Wendy Bekkers en Olaf Pigmans van Wens Reclame (voorheen: Wens Creatie), Martony Gevers van Feestcafé De Bongerd en Arjen Brand en Danny Aarts van SonSport Active Centre kans op de felbegeerde titel. De Rabobank heeft de starter van het jaar gekozen, maar welk bedrijf dat is, blijft nog even geheim. Tijdens de feestavond maakt de jury de definitieve winnaars bekend.


Talloze ondernemers en relaties hebben zich al aangemeld om deze feestelijke avond bij te wonen. Er is nog een aantal kaarten beschikbaar; kom ook genieten van een aantrekkelijk, feestelijk programma met kansrijke mogelijkheden om op vernieuwende wijze de verbinding aan te gaan met andere ondernemers. U kunt naar hartenlust genieten van een excellent diner met passende drankjes en na het diner uitgebreid swingen en contacten leggen, onder het genot van een drankje.


De entreeprijs bedraagt 80,- euro per persoon, all-in. U kunt ook een tafel voor 8 personen reserveren voor 625 euro, of een tafel voor 10 personen voor 750 euro. De netto-opbrengst van de ondernemersavond is bestemd voor lokale goede doelen. Het belooft een avond te worden waar u zeker nog vaak aan zult terugdenken!


Plaats uw bestelling via www.ondernemervhjaar.nl, stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl of bel 06 - 493 911 14. U krijgt de kaarten dan nog voor de feestavond thuisgestuurd.


Graag tot ziens op 20 januari 2018!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.