bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ondernemer vh Jaar 2017 Ekkersrijt; Human Total Care.

dinsdag 23 januari 2018

Zaterdagavond 20 januari jl., is bekend geworden wie de winnaar is.

Human Total Care/Human Capital Care mag zich het komende jaar 'Ondernemer van het Jaar 2017 Ekkersrijt' noemen. Hierbij heeft Wim Robbescheuten van de 'Sonse Metaal Recycling' de titel overgedragen aan directeur/eigenaar Wim Huijbregts!

De winnaar van 'Ondernemer van het Jaar 2017 Son en Breugel' is Sonsport Active Centre van Arjan Brand en Danny Aarts.

Deze feestelijke avond werd wederom gevierd in de tent op het Kerkplein in Son en Breugel. De avond werd geheel verzorgd door het team van De Zwaan; heerlijke hapjes, smakelijk diner en genoeg te drinken voor iedereen. In totaal waren er 350 ondernemers aanwezig tijdens deze gezellige avond die werd 'opgeleukt' met een goede live band uit Eindhoven.

Zoals elk jaar wordt een gedeelte van de entree (25,00 euro p.p.) gedoneerd aan goede doelen die de Lionsclub Son en Breugel een warm hart toedragen. Dit jaar hebben de volgende goede doelen een bijdrage ontvangen:
- Lisa Burn, €600 voor materialen voor scholen in Ghana
- Basisschool De Sonnewijzer, €3884 voor speeltoestellen
- De Stichting Wensambulance Brabant, €1500
- De Stichting het Kempisch Heideschaap, €2000
- SWZ Zonhove, €1000 voor snoezelmateriaal voor Aquamarijn
- Sonse Kerken, €1200 voor kerstpakketten

Er was ook genoeg ruimte voor netwerken, maar ook de dansvloer werd goed gebruik! Heeft u deze feestelijke avond gemist? Volgend jaar in januari vindt de volgende verkiezing plaats en hierbij bent u alvast van harte uitgenodigd. In november vinden de nominatierondes weer plaats en wij zullen u op tijd op de hoogte brengen zodat u kunt nomineren en kaarten kan bestellen voor de volgende verkiezing. Misschien bent u volgend jaar wel de 'Ondernemer van het Jaar 2018 Ekkersrijt', wie weet!

OnvhJ18 HTC+SonSport

OnvhJ18 HTC

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.