bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Gedeelte Ekkersrijt afgesloten tijdens ELE Rally op 2 juni.

maandag 9 april 2018

In het weekeinde van 1 juni en 2 juni 2018 zal de 54e ELE-Rally worden gereden.

En op zaterdagavond 2 juni is daarom Ekkersrijt gedeeltelijk afgesloten.In het kader van dit autosport-evenement zal op zaterdagavond 2 juni a.s. een tweetal klassementsproeven worden verreden op een gedeelte van het Industrieterrein Ekkersrijt. Door de gemeente Son en Breugel is hiervoor een vergunning verleend. 

Om bovenstaande reden zal een deel van de wegen op het Industrieterrein Ekkersrijt, gelegen tussen de verlengde Huizingalaan en de A50, voor al het verkeer zijn afgesloten op zaterdag 2 juni vanaf 17.00 uur. De op- en afrit van de snelweg blijft normaal te gebruiken, echter wordt u verplicht om richting de IKEA te rijden. Vanuit Son blijft de afrit van de snelweg bereikbaar. 

Omdat het een snelheidsevenement betreft, waarbij een auto het traject zo snel mogelijk dient af te leggen, kunt u de bovengenoemde wegen tot 01.00 uur niet gebruiken. In geval van calamiteiten zoals brand e.d. wordt het evenement gestaakt en is uw bedrijf wel bereikbaar. In dat geval direct contact opnemen met onderstaande. Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor het ongemak dat we uw bedrijf hiermee mogelijk aandoen. Gaarne doen wij een beroep op uw sportieve medewerking voor het welslagen van dit evenement.

Mocht u tijdens het evenement genodigden of personeel uitnodigen op uw buitenterrein dient u hiervoor contact op te nemen. Tijdens het evenement zullen er entree gelden geheven worden. En zullen sommige panden niet bereikbaar worden gesteld in verband met veiligheid.

Wij geven u het advies uw beveiligingsbedrijf op de hoogte te brengen van de inhoud vandeze brief. Zelf zullen wij, conform onze vergunning, beveiliging rond hebben lopen van hetbedrijf Team Beveiliging.

Ervan uitgaande u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben dank ik u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Marijn Post
Stichting ELE
Coördinator KP-Son en Breugel
06 536 379 88

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.