bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Experience Day bij Autobedrijf Van den Udenhout op 26 juni.

donderdag 24 juni 2021

Kom een kijkje nemen achter de schermen.  

Autobedrijf Van den Udenhout organiseert zaterdag 26 juni a.s. diverse leuke activiteiten op de verschillende vestigingen; ook op Ekkersrijt! Tijdens deze ‘Experience Day’ kan iedereen interessante workshops volgen, deelnemen aan leuke activiteiten of met de auto langskomen voor gratis reparaties.

Wat weet jij eigenlijk van elektrisch rijden? Hoe zit het met CO2-uitstoot? En hoe gaat dat precies met bijtelling? Wie tijdens de ‘Experience Day’ deelneemt aan de workshop elektrische mobiliteit kan hierna antwoord geven op al deze vragen. En wie zelf nog niet heeft ervaren hoe fijn elektrisch rijdt, neemt even plaats achter het stuur.

Sterretje in je voorruit? Laat het tijdens de ‘Experience Day’ gratis repareren in Eindhoven of Den Bosch. Laat daar meteen een gratis Onderhoudsplan op Maat maken, zodat je de conditie van je auto inzichtelijk hebt. En voor een onbezorgde (auto)vakantie, rijd je de auto gelijk nog even door de Vakantiecheck Drive Through.

Het belooft één groot spektakel te worden: ook komt de Kalkhoff Truck met ruim 20 ‘test e-bikes’ over uit Duitsland en in de XXL werkplaats in Den Bosch ondergaan zo’n 100 oldtimers een technische keuring. Voor iedereen staat er een lekker hapje & drankje klaar bij de vestigingen van het autobedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven en Oss. Ook jij bent van harte welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig.


2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.