bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE in overleg met Gemeente Son en Breugel - 2

dinsdag 12 december 2017

De Meubelboulevard Ekkersrijt is flink uitgebreid en hiermee is de herinrichting een feit. Wat betekent dit voor de bereikbaarheid en het parkeren?

De gemeente organiseert in het eerste kwartaal van 2018 drie bijeenkomsten over herinrichting van de meubelboulevard en omgeving. De bijeenkomsten zijn er voor de winkeliers, de vastgoedeigenaren van de meubelboulevard en voor de overige bedrijven/eigenaren in het gebied.

Er worden 3 oplossingsrichtingen uitgewerkt waarin oa éénrichtingsverkeer, mogelijke plaatsing van verkeerslichten en rotondes maar ook de HOV en slowlane worden opgenomen. De OVE wordt uiteraard ook betrokken bij dit proces.

De OVE (Luc Prijt) vraagt de gemeente om de verkeersdrukte tijdens de kerstperiode aan te pakken door het tijdelijk plaatsen van gele aanduidingsborden op Ekkersrijt 10.000 dat de Meubelboulevard zowel via Ekkersrijt 4000 als 10.000/6000 bereikbaar is.

Erik Jennissen merkt hierover op dat het bord kan leiden tot verstopping van de weg 6000 richting Baetsen en richting Ekkersrijt Oost. Hierop zal worden toegezien en als dit feit zich voordoet zal het bord weer op korte termijn worden verwijderd of afgeplakt. De gemeente Son en Breugel gaan met deze informatie aan de slag.

 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.