bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE in overleg met Gemeente Son en Breugel - 3

woensdag 13 december 2017

Het Masterplan is gereed en nu moet het uitgerold worden over Ekkersrijt.

Dit zal in fases plaatsvinden en de OVE houdt u graag op de hoogte over deze ontwikkelingen. Wij kunnen drie visies met u delen waar nu al meer over bekend is:

Visie Eindhovenseweg
Bewoners en bedrijven in de omgeving zijn per brief geïnformeerd dat de deadline niet is gehaald. Voor de voorkeursvariant is de financiering nog niet compleet. Gestreefd wordt om 1e kwartaal 2018 te komen tot besluitvorming. Een aantal onderdelen moet nog juridisch worden onderzocht. Het blijft een visie en wordt niet direct overgegaan tot uitvoering.

Visie Sciencepark
Deze visie wordt op 21 december 2017 als hamerstuk voorgelegd aan de gemeenteraad Son en Breugel. Wat nu volgt is de uitwerking met de bedrijven bijvoorbeeld door hekken weg te halen en wandelpaden te creëren.

Project EVZ
De haalbaarheidsstudie is eerder al besproken met de OVE. Inmiddels is zowel door gemeente Best als Eindhoven medewerking toegezegd. Het groen ontwikkelfonds wordt benaderd voor een financiële bijdrage. Het bestek etc ligt al klaar. Zodra het geld beschikbaar is kan het project in 1 jaar tijd worden uitgevoerd.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.