bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

HOV HALTE BIJ MEUBELBOULEVARD EKKERSRIJT.

donderdag 14 november 2019

De gemeente Son en Breugel heeft KWS opdracht gegeven om een nieuwe bushalte op Ekkersrijt aan te leggen.

De gemeente Son en Breugel heeft KWS opdracht gegeven om een nieuwe bushalte op Ekkersrijt aan te leggen.

Op 13 december a.s. kunt u daar kort overlast door ervaren.

De firma KWS bouwt in opdracht van de gemeente Son en Breugel binnenkort een nieuwe bushalte aan de meubelboulevard nabij Ikea. Het betreft een zogenaamde hoogwaardig vervoer halte (HOV) waar de lijn 406 (Eindhoven CS – WoensXL – Science Park – Meubelboulevard v.v.), lijn 21 (Meubelboulevard – Son centrum – Breugel v.v.) en lijn 22 (Meubelboulevard – Son centrum – De Gentiaan v.v.) halteren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van maandag 25 november tot en met vrijdag 13 december 2019. Tijdens het grootste gedeelte van de werkzaamheden is de meubelboulevard gewoon toegankelijk.

Op donderdag 12 december wordt er asfalt aangebracht en op vrijdag 13 december wordt het asfalt voorzien van een versterking. Hiervoor is het nodig de rijbaan op deze 2 dagen in zijn geheel af te sluiten. Om iedereen bereikbaar te houden wordt er een omleiding via Ekkersrijt 4400 en 4200 zoals in bijgaande afbeelding met de blauwe lijn aangegeven. Ikea zal kort daarna op eigen terrein, grenzend aan de halte, een bushokje en een betonnen zitbank aanbrengen.

Het parkeerterrein van het Meubelplein is te allen tijde bereikbaar. Dit geldt ook voor het parkeerterrein voor o.a. Praxis. De gemeente Son en Breugel zal met een tekstbord “P-terrein winkels bereikbaar” het parkeren aangeven.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.