bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Als eerste en uniek in Nederland: dit gezondste kantoor stimuleert de gezondheid en vitaliteit van werknemers.

vrijdag 14 juni 2019

De verhuizing naar ons nieuwe hoofdkantoor is inmiddels een feit. En dat is niet zomaar een pand, maar het gezondste kantoor van Nederland.

Het is het eerste kantoorgebouw in Nederland dat voldoet aan de WELL Building Standard casco en interieur, en dat voldoet aan de BREEAM-NL. Het betreft een uniek duurzaam ontwerp met nieuwe (innovatieve) oplossingen die er voor zorgen dat de gezondheid en vitaliteit van mensen binnen en buiten het gebouw optimaal gestimuleerd worden. Medewerkers kunnen in dit kantoorgebouw gezond en vitaal werken, en we bieden hen een werkomgeving om hun werk goed uit te kunnen voeren. Zo pakken we onder andere in dit nieuwe kantoorpand sedentair gedrag aan, bieden we proactief mogelijkheden voor ontspannen en staat elkaar ontmoeten centraal.

Met trots nodigen wij u dan ook uit voor de perspresentatie op dinsdag 2 juli 2019, aanvang 16.00 uur (tot 18.00 uur).

WELL Building Standard, casco en inrichting en BREEAM-NL

In de nieuwe huisvesting van HumanTotalCare staan werk, vitaliteit en gezondheid centraal en is een vertaling gemaakt van de eigen kennis naar de kantooromgeving waarin collega’s samen werken. De nieuwe huisvesting is het toonbeeld van duurzaamheid én gezondheid. Naast de BREEAM-NL certificering is dit kantoor het eerste gebouw in Nederland met een WELL certificering voor casco en inrichting.

Specialisten, bouwpartners en leveranciers

Bij de perspresentatie zijn professionals vanuit verschillende vakdisciplines aanwezig. De inrichting van ons nieuwe hoofdkantoor is immers gebaseerd op eigen werkconcepten. Daarnaast betrekken we enkele bouwpartners en leveranciers bij de perspresentatie.

Na een plenaire presentatie door HumanTotalCare gaat u het gezonde gebouw letterlijk ervaren tijdens een speciale inspirience tour door het pand. Aansluitend krijgt de u de gelegenheid om korte interviews te houden met de verschillende specialisten, partners en leveranciers.

CEO Michel Verwoest en manager Facilities Myrthe Schrijnemakers van HumanTotalCare verzorgen een korte presentatie. Na de presentatie zijn de volgende bouwpartners en leveranciers aanwezig voor (korte) interviews:

  • BAM (aannemer)
  • MH1 (architect)
  • M3E (installatietechnisch advies, certificering WELL Building, certificering BREEAM)
  • Progam (bouwmanagement)
  • Fagerhult (verlichting)
  • Ahrend (meubilair)
  • Poly (soundscaping)

Aanmelden

Wilt u bij deze perspresentatie aanwezig zijn, stuur dan voor 24 juni een e-mail aan communicatie@humantotalcare.nl (vergeet s.v.p. niet uw volledige naam en telefoonnummer te vermelden).

Contact

Voor nadere informatie of vragen kunt u contact opnemen met: Linda van den Bergh (woordvoerder) 06 1508 2127, l.vanden.bergh@humantotalcare.nl.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.