bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE lid Huybregts Relou doet mee aan 'Dag van de Bouw'

woensdag 16 mei 2018

Zaterdag 2 juni a.s. is de Dag van de Bouw.

Project Kanaaldijk Noord in Son is hiervoor opengesteld van 10:00uur-16:00uur. Collega-bedrijven vanuit de OVE zijn uiteraard van harte welkom dit project te bezoeken.

Dag van de Bouw
Ook dit jaar neemt Huybregts Relou deel aan de Dag van de Bouw. Dit jaar in samenwerking met kinderen van alle basisscholen uit Son. Het project 72 appartementen Kanaaldijk Noord wordt hiervoor opengesteld voor publiek.  De Dag van de Bouw is bedoeld voor iedereen die op de een of andere manier interesse toont in de bouw. Dit kan de bouw van een speciaal project zijn (bijvoorbeeld in de buurt), een bepaald bedrijf, vanuit hobby, studie, werk of gewoon om even erop uit te gaan om de hoogstandjes van deze sector te bewonderen.
 
Basisscholen Son en Breugel
Wij dagen leerlingen van groep 8 van alle basisscholen uit Son uit. We hebben een kleurwedstrijd van het project aan de Kanaaldijk. Kinderen kunnen deze inleveren tijdens de dag van de bouw op zaterdag 2 juni tussen 10:00uur-13:00 uur op de bouwplaats aan de Kanaaldijk Noord in Son. Bezoekers mogen stemmen op de mooiste tekeningen. Daarnaast zal een vakkundige jury waaronder de architect de tekeningen beoordelen. De stemmen worden opgeteld en samen met het oordeel van de vakjury zullen om 14:00uur de winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars winnen een gouden ticket naar Scapetown.
 
De bouw maakt het!
Bezoekers aan de Dag van de Bouw krijgen op deze manier meer inzicht in de bouwwereld. Dit sluit aan bij het doel om meer interesse in de positieve kanten van de bouw te creëren .
 
Wanneer?
De Dag van de Bouw is zaterdag 2 juni 2018. Alle bezoekers mogen stemmen. Hierbij nodigen wij dus ook alle collega-bedrijven vanuit Ondernemers Vereniging Ekkersrijt van harte uit voor een bezoek aan de Dag van de Bouw op zaterdag 2 juni aan de Kanaaldijk Noord te Son. Uiteraard is de toegang gratis.
 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.