bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Informatieavond 'Samenloop voor Hoop' op 29 september a.s. bij La Sonnerie.

maandag 21 september 2015

Bent u team 25 die mee doet op 4 en 5 juni 2016?! Inschrijving is reeds gestart!

Wat is een SamenLoop voor Hoop?
De SamenLoop voor Hoop is een evenement onder de vlag van KWF Kankerbestrijding. Gedurende 24 uur wordt er gewandeld door deelnemers van teams op een vast parcours. Het evenement biedt steun aan mensen die met deze ziekte te maken hebben (gehad) en daarbij wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. In dit filmpje is meer informatie over de SamenLoop voor Hoop te zien.

Waar en wanneer?
Dit bijzondere evenement start op zaterdag 4 juni 2016 om 14.00 uur en is op zondag 5 juni 2016 om 14.00 uur afgelopen. Het vindt plaats bij Sportcentrum De Bongerd en de Boerderij in Breugel.

Al 24 teams hebben zich ingeschreven!
De inschrijving is gestart op zondag 6 september. Inmiddels hebben zich al 24 teams ingeschreven voor dit evenement! Een team bestaat uit minimaal 15 personen. Voor jouw bedrijf misschien een prachtige mogelijkheid om met een team mee te gaan lopen.

Waarom starten we al zo vroeg met het inschrijven van teams?
Eén van de doelen van een SamenLoop voor Hoop is dat we laten zien aan survivors (mensen die kanker hebben of hebben overleefd) dat Son en Breugel opstaat tegen kanker. Dit doen we door bijna een jaar lang aandacht aan deze Samenloop voor Hoop te geven. Teams kunnen b.v. ludieke activiteiten organiseren om aandacht te geven aan de SamenLoop voor Hoop.

Informatieavond op dinsdag 29 september in La Sonnerie!
Je bent van harte welkom om meer informatie te krijgen over de SamenLoop voor Hoop op deze avond. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. We beginnen het programma om 20.00 uur.

Waar vind je meer informatie?
Neem eens een kijkje op onze website, onze Facebookpagina of op onze Twitterpagina. Mailen mag natuurlijk ook!

Met vriendelijke groet,

SamenLoop voor Hoop Son en Breugel
Commissie Teamwerving

Website: www.samenloopvoorhoop.nl/sonenbreugel

Rekeningnummer NL31RABO0301034826 tnv KWF SLVH Son en Breugel


 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.