bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Innovatie in mensen?! Ja, dat kan!

vrijdag 18 december 2015

WSD Innovatieaward stimuleert sociaal ondernemen en er ligt € 1.000,00 voor u klaar.

Om innovaties met betrekking tot het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te stimuleren, introduceert WSD in 2016 de WSD Innovatieaward. Aanleiding om de award in het leven te roepen is het 60-jarig bestaan van WSD in 2016.

Bedrijven en organisaties die een innovatief idee hebben of  een innovatief project uitvoeren op het gebied van werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen deze insturen naar WSD. Uit de inzendingen kiest een onafhankelijke nominatiecommissie welke inzendingen genomineerd worden. Dat doet ze in 2016 acht keer. Elke nominatie ontvangt een stimuleringsprijs van € 1.000,-. Aan het einde van 2016 bepalen de acht genomineerden welke organisatie uiteindelijk de award-winnaar is.

De nominatiecommissie is op zoek naar innovaties die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en die tevens een grote dosis realisme aan de dag leggen. Dat kunnen zowel arbeidsplaatsen zijn binnen de eigen organisatie als werk dat gecreëerd wordt in samenwerking met klanten, leveranciers en/of partners.

Op de jubileumsite is meer informatie over de WSD Innovatieaward te vinden. Ook kunnen organisaties hier de innovatie toelichten en zich aanmelden voor de award, klik op bijgaande link: Innovatieaward.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.