bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Cluster bedrijfshuisvesting Janssen de Jong Groep breidt uit.

vrijdag 8 juni 2018

Woody Building Concepts. Dat is het nieuwste turn-key bouwconcept binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep.

Woody Building Concepts is als eerste in Nederland volledig gespecialiseerd in conceptmatige houtbouw voor bedrijfsmatig vastgoed.

Lancering Provada

Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting: “Het Cluster Bedrijfshuisvesting ontzorgt opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed in binnen- en buitenland met specifieke product-markt-combinaties. Hercuton en Remco Ruimtebouw werken al met geavanceerde prefab bouwmethoden in beton en staal. De keuze voor een nieuw turn-key houtbouwconcept is een logische vervolgstap in onze ambitie om te blijven innoveren en opdrachtgevers positief te verrassen.”

Trend in de markt

“Beperkte beschikbaarheid en lange levertijd van materialen maakt dat we steeds meer kijken naar andere bouwmethoden. Hout is een natuurlijk product met een warme en sfeervolle uitstraling. Het is uitermate duurzaam en sluit goed aan op de gedachte omtrent circulair bouwen.” Aldus Van der Mark.

Geprefabriceerde houten elementen

Woody Building Concepts ontwerpt en bouwt houten bedrijfspanden en kantoren conceptmatig. Van der Mark: “Er worden in Nederland veel houten woningen en chalets gebouwd, maar in de utiliteitsbouw is dit nog in opkomst. Bijzonder, want ons houtbouwconcept biedt ondernemers veel voordelen. Door met vaste, geprefabriceerde houten elementen te werken, kunnen wij een enorme diversiteit aan karakteristieke gebouwen realiseren.”

Ontwikkeling Dordrecht

Op donderdag 7 juni is Woody Building Concepts tijdens Provada, dé vastgoedbeurs van Nederland, gelanceerd. Hierbij is ook de nieuwste ontwikkeling - een prefab houten kantoorpand in Dordrecht - gepresenteerd. Van der Mark: “De reacties op de mogelijkheden voor turn-key nieuwbouw in hout zijn zeer positief. Ik voorzie een mooie toekomst voor Woody Building Concepts.”

Meer informatie

www.woodybuildingconcepts.nl 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.