bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nieuwe CFO voor Janssen de Jong Groep

donderdag 21 juni 2018

Per 20 augustus 2018 is de heer Pieter Pijper benoemt als lid Raad van Bestuur en CFO van Janssen de Jong Groep. 

Hij volgt de heer Pieter van Gulik op die 18 jaar lid van de Raad van Bestuur is geweest, onder andere als CFO bij de bouw- en vastgoedonderneming. Als aandeelhouder blijft de heer van Gulik betrokken bij de Groep. 

Pieter Pijper (51) heeft een brede financiële ervaring in de branche, nationaal en internationaal. Tot voor kort was Pieter werkzaam als CFO bij Oranjewoud N.V. Daarvoor werkte hij onder meer voor de internationaal opererende Antea Group bedrijven en bij Deltares.

Hans Huis in ’t Veld, (president-commissaris van Janssen de Jong Groep) is content met de benoeming van Pieter Pijper. “Pieter heeft een stevige financiële achtergrond en heeft ook internationale ervaring wat van pas komt bij onze bedrijven in de Caribbean en projecten in Afrika en Polen. Pieter staat bekend als een innovatieve financial met een zeer sterk netwerk. Zijn kennis en ervaring passen  goed bij onze ambities en strategische doelstellingen. De Raad van Commissarissen wenst Pieter veel succes als nieuwe CFO van Janssen de Jong Groep.“

Vanaf 1 september 2018 bestaat de Raad van Bestuur van Janssen de Jong Groep uit Hans Smits CEO en Pieter Pijper CFO. 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.