bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Janssen de Jong Groep ontvangt NOM-keurmerk.

woensdag 31 mei 2017

Janssen de Jong ontvangt als eerste bedrijf in Nederland dit onafhankelijke keurmerk voor haar NOM Nieuwbouwconcept.

Tijdens de Provada heeft Hans Smits, CEO van Janssen de Jong Groep het NOM keur (Nul Op de Meter) certificaat in ontvangst mogen nemen.

NOM Keur
Het NOM Keur is door Stroomversnelling en haar partners ontwikkeld zodat men erop kan vertrouwen dat een bedrijf met een NOM-Keur garantie op de energieprestatie én kwaliteit levert behorend bij een Nul op de Meter woning. Hierbij wordt gekeken naar technische specificaties, kwaliteitsborging, documentatie, prestatiemetingen en de ervaringen van de eindgebruikers.
 
Duurzaamheid en ambitie centraal
In een markt waarin de duurzaamheidsopgave in het beleid en de ambities van partijen steeds meer prioriteit krijgt, lanceert Janssen de Jong haar NOM-nieuwbouwconcept. Janssen de Jong werkt in dit nieuwbouwconcept met een NOM matrix waarmee in een vroeg stadium de ambitie en duurzaamheidsopgave van de opdrachtgever concreet gemaakt kan worden. Hierbij is de klantvraag leidend.
 
De techniek
Binnen dit concept maakt Janssen de Jong gebruik van verschillende beproefde technieken. Afhankelijk van de uitkomsten van de NOM matrix wordt een technisch concept geadviseerd. Janssen de Jong biedt daarbij, naast een hoogwaardige thermische schil, de keuze uit 4 verschillende volledig elektrische oplossingen.
 
Centraal in deze concepten staan de zonneboiler, de ventilatiewarmtepomp, de luchtwarmtepomp of de bodem-warmtepomp. Deze warmte-opwekkers kunnen worden gecombineerd met een gebalanceerd ventilatiesysteem en verschillende afgiftesystemen.
 
10 jaar garantie
Alle componenten zijn op elkaar afgestemd en het concept is in samenspraak met de ketenpartners van Janssen de Jong (Projectontwikkeling, Janssen de Jong Bouw en OnderhoudPlus) tot stand gekomen.
 
Door de complete keten te betrekken is Janssen de Jong in staat om een totaaloplossing te bieden en de opdrachtgever van initiatief tot exploitatie volledig te ontzorgen en prestaties te garanderen voor minstens 10 jaar.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.