bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Kaart verkoop ondernemersavond Son en Breugel

woensdag 22 januari 2020

Feest mee en verbind u op de ondernemersavond Son en Breugel op 1 februari a.s.

Jaarlijks organiseert de Lionsclub Son en Breugel de Ondernemersavond in combinatie met de OVE en OVSB. Tijdens dit geweldige feest, dit jaar op zaterdag 1 februari 2020, reiken ze de felbegeerde titels “Ondernemer Van Het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer Van Het Jaar Ekkersrijt” en de “Starter Van Het Jaar” uit. Daar wilt u toch ook bij zijn? Het is een mooie kans om collega-ondernemers te treffen.

Het programma
Dit jaar in een iets ander jasje gestoken, belooft de Ondernemersavond ook nu een spetterende feestavond te worden. Omdat we vooraf geen genomineerden bekend maken, is de uitreiking van de titels door de jury dit jaar extra spannend. Zo biedt de avond nog meer ruimte om elkaar als ondernemers en relaties te ontmoeten en samen te feesten. Naast de drie ondernemerstitels is in het programma dit jaar ook een verrassing opgenomen. De jury heeft uit de kans hebbende ondernemers inmiddels hun keuze gemaakt. Wie van u gaat dit jaar met de titel naar huis? U kunt live bij de toekenning van de titels zijn.

Bestel uw kaarten via:https://www.ondernemervhjaar.nl/Het_feest.php

Goede doelen
De Ondernemersavond wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. De netto opbrengst van zeker €12.500 gaat ieder jaar naar een aantal lokale goede doelen.

Bestel uw toegangskaarten!

De entreeprijs (inclusief eten en drinken) bedraagt €80,- per persoon.

Voor €625,- reserveert u een tafel voor 8 personen of voor €750,- een tafel voor 10 personen. Nieuw dit jaar is dat u ook een hoge statafel met stoelen voor 4 personen kunt reserveren voor €320,-. Maak nu gebruik van de volgende aanbieding:

  • Leden van de Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) betalen €60,- per persoon.
  • Leden van de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE) betalen bij een bestelling van een tafel vanaf 4 personen €70,- per persoon.

Indien u gebruik wil maken van deze ledenaanbiedingen verzoeken we u om uw lidmaatschap te vermelden bij uw bestelling van de kaarten. Plaats uw bestelling via onderstaande bestelknop op www.ondernemervhjaar.nl, of stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.