bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ekkersrijt; kom in actie voor eenzame ouderen!

donderdag 26 oktober 2017

Een oproep aan alle bedrijven in Son en Breugel om mee te doen; maken we het met elkaar mogelijk om deze mensen dit busje te schenken?!

Door de vele veranderingen in de zorg is een steeds groter wordende groep ouderen afhankelijk van vervoer en begeleiding om deel te nemen aan de maatschappij.

Daarom zetten Stichting Mobiliteit voor Iedereen (Stichting MVI) en Zorginstelling Archipel hebben samen als doel een 9-persoons rolstoelbus voor eenzame ouderen te realiseren. Mensen die permanent bij Archipel verblijven of daar gebruik maken van de dagbesteding kunnen de komende vijf jaar gebruik maken van deze bus voor bijvoorbeeld het maken van uitstapjes, het vervoer van en naar de dagbesteding en het doen van boodschappen. Op deze manier wordt een stukje eenzaamheid weggenomen en kunnen er nieuwe sociale contacten ontstaan..

Om deze rolstoelbus te realiseren doen we een beroep op u als lokale/regionale betrokken ondernemer om dit project te steunen. U kunt kiezen om uw bedrijfslogo op de bus te plaatsen of een eenmalige donatie te doen. Op deze manier maakt u op een originele manier reclame en steunt u een belangrijk project.

Wilt u meer informatie of uw bijdrage doorgeven? Dan kunt u contact opnemen met Natasja van Deursen-van Dam, projectleider Stichting MVI, telefoon: 06-53284847 of natasjavandeursen@stichtingmvi.nl

Hartelijk dank!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.