bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Kruising Nieuwstraat – De Bontstraat tijdelijk afgesloten

vrijdag 21 augustus 2020

Voor wie vanuit Ekkersrijt naar Son en Breugel rijdt, of andersom... doorgaand verkeer ondervindt hinder tussen Nieuwstraat-De Bontstraat.

Graag maken we u er op attent dat kruising op de doorgaande verkeersverbinding Nieuwstraat – De Bontstraat van donderdag 3 t/m donderdag 10 september is afgesloten voor autoverkeer vanwege de aanleg van de riolering voor de nieuwe buurt De Vloed.

Autoverkeer dat via de Nieuwstraat richting Ekkersrijt of Eindhoven wil rijden en verkeer vanuit Eindhoven of Ekkersrijt (Eindhovenseweg en/of Kanaalstraat) richting Son wil, dient om te rijden via de A50.

Aannemer Grasveld Civiele techniek plaatst omleidingsborden en informeert de omwonenden met een bewonersbrief. Koen van den Tillaart aanspreekpunt is voor vragen en straks te bereiken via 0492-468219.

In de De Bontstraat vinden tussen de kruising met de Nieuwstraat en de kruising met de Jasmijnstraat ook werkzaamheden plaats, die rond het weekend van zaterdag 19 september afgerond zullen zijn. De De Bontstraat, en daarmee de gehele wijk De Vloed is van 3 tot ongeveer 19 september alleen bereikbaar via de kant van de Zandstraat.

 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.