bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Laagdrempelig kennismaken met online diensten van Autobedrijf Van den Udenhout

vrijdag 22 januari 2021

Wie tegenwoordig een auto wil kopen, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit.

Bij Autobedrijf Van den Udenhout kan dat namelijk geheel online, van oriëntatie tot aflevering. Maar de adviseurs gaan ook fysiek bij de klant langs, op afspraak. De mogelijkheden zijn eindeloos.

“Helaas zijn onze showrooms tijdens de lockdown gesloten voor verkoopactiviteiten,” legt Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, uit. “Maar wie een andere auto zoekt, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit.” Het verkoopteam van het autobedrijf staat online tot eenieders beschikking: 24/7 via de chatfunctie op de website, of via een persoonlijk videogesprek. “Zo kan een klant alle details van zijn of haar volgende auto in real life zien.”

Proefrit aan huis of kantoor
Zelfs een offerte en taxatie behoren tot de online mogelijkheden. “Maar in sommige gevallen is het natuurlijk prettiger om daadwerkelijk met een adviseur om tafel te zitten,” vervolgt Bastiaansen. “Daarom komen wij op afspraak ook op locatie, in sommige gevallen zelfs met de gewenste auto. Een proefrit aan huis behoort óók tot de mogelijkheden.“

Online auto kopen
Elke auto is online te koop bij Van den Udenhout. En dat gaat eenvoudig, in vier simpele stappen. De auto wordt gratis aan huis geleverd, vaak al binnen drie dagen. Altijd met 14 dagen omruilgarantie. Om haar klanten daar op een laagdrempelige manier mee kennis te laten maken, heeft het autobedrijf een unieke actie. “Online bieden we tijdelijk een private lease-korting van € 30,- p/m aan,” vertelt Bastiaansen. “Geldig op de meest populaire private lease-modellen uit onze voorraad. En bij speciaal geselecteerde occasions geven we € 750,- shoptegoed van Zalando cadeau!”

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.